tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αυξανόμενο το ουκρανικό ενδιαφέρον για βιολογικά προϊόντα

nova viologika oukrania

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων του Κιέβου «World Food Ukraine 2014» συμμετείχε η Ένωση Νομικών Προσώπων, που αποτελείται από την Πανελλήνια Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βιολογικών Προϊόντων - HELLAS BIO NET, την Αργολική κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών «Ήλιος», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βιοπαραγωγών Δυτικής Ελλάδας, την ΒιοΑγρός ΑΕ, την ΒιοΚαρπός ΕΠΕ, την GR Holland International BV και την Bio Ilios GmbH» με επικεφαλής εταίρο την Hellas BioNet.

Υπό τον τίτλο του προγράμματος «EU Safe, Fresh, Simply best...» που αφορά την προβολή και προώθηση ελληνικών βιολογικών προϊόντων στην αγορά Ουκρανίας, οι Έλληνες βιοκαλλιεργητές είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της βιολογικής γεωργίας, που παράγει διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η ουκρανική αγορά παρά την προσωρινή πολιτική και οικονομική αστάθεια, παρουσιάζει ιδιαίτερα ευοίωνες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης εμπορικών σχέσεων με την Ε.Ε.

Την εκθεσιακή συμμετοχή της Ένωσης των βιοκαλλιεργητών οργάνωσε η εταιρεία NOVACERT, η οποία αποτελεί τον εκτελεστικό οργανισμό του προγράμματος. Η άρτια οργάνωση εξασφάλισε την επιτυχημένη παρουσία της Ένωσης στη Μόσχα και την ικανοποίηση των στόχων της αποστολής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69