tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιδοτούμενα Δάνεια για τους Νέους Αγρότες - Επιδότηση Επιτοκίου έως 100% στα δάνεια για αγορά γης

agrotis medium

Το πρόγραμμα επιδότησης επιτοκίου για αγορά γης απευθύνεται σε νέους αγρότες και νέους κτηνοτρόφους ηλικίας από 18 έως 40 ετών που επιθυμούν να αποκτήσουν τα δικά τους χωράφια. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους δικαιούχους για 100% επιδότηση του επιτοκίου σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές (στις πεδινές περιοχές η επιδότηση του επιτοκίου είναι 70%) σε μακροπρόθεσμο δάνειο που λαμβάνει ο γεωργός για να αγοράσει τα συγκεκριμένα χωράφια.

Η κεφαλαιοποιημένη αξία της ενίσχυσης ανέρχεται ως τις 40.000€ στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές και ως τις 25.000€ για τις υπόλοιπες περιοχές.
Ο δανειοδοτούμενος αναλαμβάνει τη δέσμευση για διάρκεια 10 ετών να διατηρήσει την ιδιότητα του αγρότη, να παραμείνει μόνιμος κάτοικος των αγροτικών περιοχών, να διατηρήσει στην κατοχή του το αγροτεμάχιο για το οποίο επιδοτήθηκε.

Το πρόγραμμα της αγοράς γης είναι σταθερό πρόγραμμα ανεξαρτήτου κοινοτικών προγραμμάτων.

Την επιδότηση δικαιούνται όλοι οι αγρότες-κτηνοτρόφοι φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν υπερβεί το 40ό έτος και πληρούν τις προϋποθέσεις της ιδιότητας του αγρότη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΜΕΛΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Τμήμα Μελετών, Επενδυτικών και Αναπτυξιακών Μέτρων
Κιν: 6978-181290
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
ΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Γεωπόνος ΑΠΘ, Μsc Οπωροκηπευτικών
Τμήμα Επιχειρησιακών και Επενδυτικών Προγραμμάτων
Κιν: 6972859499 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69