tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε σύσκεψη με παραγωγούς, μεταφορείς και εξαγωγείς ο Α. Βεσυρόπουλος

vesi syskepsei me eksagwgeis kai metaforeis

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, των ιδιοκτητών φορτηγών διεθνών μεταφορών, των παραγωγών και εξαγωγέων ελληνικών αγροτικών προϊόντων και της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών - Ομάδων Παραγωγών Νομού Ημαθίας, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, όπου συζητήθηκαν επείγοντα ζητήματα που αφορούν τους μεταφορείς και εξαγωγείς αγροτικών προϊόντων.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Βεσυρόπουλος, δήλωσε τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε μια πολλή εποικοδομητική συνάντηση, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διαδικασία των εξαγωγών των αγροτικών μας προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού.

Αποφασίστηκε, τα ελληνικά φορτηγά να είναι αυτά που θα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα στη μεταφορά των ελληνικών αγροτικών προϊόντων αλλά και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξαγωγή των ευπαθών και μη προϊόντων μας, κάτι που είναι ζήτημα κομβικής σημασίας.

Η Ημαθία, είναι ένας κατεξοχήν αγροτικός νομός με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, που πρέπει να στηρίζεται και να διευκολύνεται. Πλέον δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή και τους επαγγελματίες μας».

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69