Σκαθαρούδης: "Ο νέος προπονητής μάς πέρασε νέα φιλοσοφία"

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Metrosport" παραχώρησε ο επιθετικός της Βέροιας Γιώργος Σκαθαρούδης. Συγκεκριμένα ανφέρει:

Η Βέροια κατάφερε να νικήσει τον Αλμωπό Αριδαίας (1-0) και να φτάσει έτσι στις οκτώ σερί νίκες. Εχει πλέον την τύχη στα χέρια της, διότι αν κερδίσει το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Α.Σ. Γιαννιτσά περνά στην πρώτη θέση.

"Εχουμε χτίσει αναμφίβολα καλό σερί μετά από την έλευση Θεοδοσιάδη. Αλλαξε η ψυχολογία. Δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα. Πιστεύω ότι αξίζουμε να είμαστε ψηλά και όχι όπως ήμασταν στην αρχή. Ο νέος προπονητής μας πέρασε νέα φιλοσοφία», υποστηρίζει μέσω της «Metrosport» ο Γιώργος Σκαθαρούδης.

Σε 13 ματς έχει δύο γκολ φέτος. Εδωσε την Κυριακή το τρίποντο, χάρη στο δικό του τέρμα. «Αφομοιώνουμε τη φιλοσοφία του προπονητή στο γήπεδο και έρχονται τα αποτελέσματα. Συν τοις άλλοις, υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Η φιλοσοφία μας είναι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά πάμε βήμα-βήμα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Από την άλλη, όταν οι ομάδες παίζουν με τη Βέροια δείχνουν καλύτερο πρόσωπο. Εμείς συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια, με δουλειά και ταπεινά. Πιστεύω, ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας», υπογράμμισε με νόημα ο Σκαθαρούδης.

Οσο για την ένταση στο φινάλε μεταξύ των ποδοσφαιριστών; «Εγινε ένα σκληρό φάουλ, οπότε και υπήρξε μικρή ένταση. Δεν ασχολούμαστε με αυτά. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Σκαθαρούδη.