tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν Θεοδοσιάδης και Τυριακίδης μετά το Βέροια - Αλμωπός

Από την στιγμή που οι αγωνιστικές λιγοστεύουν, μεγαλύτερη σημασία έχει η κατάκτηση των τριών βαθμών για να επιτευχθεί ο στόχος του πρωταθλήματος.

Πάνω σ' αυτήν την λογική κινείται πλέον η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, κάτι το οποίο διατύπωσε και ο προπονητής της Σάκης Θεοδοσιάδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της "Βασίλισσας" στην συνέντευξη τύπου:

Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα στον Γιώργο Τυριακίδη και την ομάδα του και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την σημερινή νίκη τους. Ήταν μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος κι αυτός παρουσιάζεται μεταλλαγμένος μετά τις γιορτές με μια σταθερότητα στον τρόπο παιχνιδιού του, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Όσο βαίνουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος και λιγοστεύουν τα παιχνίδια, ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό το πετύχαμε σήμερα μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.

Σαν γενική εικόνα, και τα δύο ημίχρονο ήταν αμφίρροπα με ένταση στα αθλητικά πλαίσια. Με το γρήγορο γκολ που πετύχαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και με κάποιες προϋποθέσεις, να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να ηρεμήσουμε. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, με τον αντίπαλο να έχει κάποια κομμάτια στο παιχνίδι, αλλά χωρίς να κινδυνέψουμε άμεσα. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι με τις δυο, τρεις κλασικές ευκαιρίες που είχαμε με τον Θανάση Κανούλα και τον Γιώργο Μυλωνά. Όσο το σκορ είναι εύθραυστο, ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει κάτι, πιέζει, δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Παρόλα αυτά λειτουργήσαμε σωστά στον ανασταλτικό τομέα και έτσι πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη η οποία μας δίνει μεγαλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Από σήμερα το μυαλό μας είναι στο επόμενο, εντός έδρας, παιχνίδι με τα Κουφάλια. Το κεφάλι κάτω, συγκέντρωση, πειθαρχία στον στόχο τον οποίο έχουμε θέσει. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Όλοι είμαστε υπηρέτες της ομάδος και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ολοκληρώσουμε τον στόχο μας.

Πρέπει να ξεκουραστούν οι παίκτες καθώς έχουμε αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη. Θα παίξουν τα παιδιά που δεν έπαιξαν σήμερα. Είναι μια ευκαιρία μέσα από την διαδικασία του κυπέλλου τα παιδιά που δεν παίξουν να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό για να μας βοηθήσουν όποτε χρειαστεί.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας Γιώργος Τυριακίδης, έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες της ομάδας του για την προσπάθεια που έκαναν και διέκρινε πως η Βέροια είναι το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα, αφού έχει πολύ καλή λειτουργία και αγωνιστική ποιότητα.

Να ευχηθώ στον κόουτς και την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ καλή συνέχεια και να εκπληρωθεί ο στόχος ο οποίος, νομίζω, είναι ξεκάθαρος. Είναι μια ομάδα με ιστορία, με λειτουργία, με προοπτική και μακάρι να ακολουθήσουν την λειτουργία αυτή και οι άλλες ομάδες που είναι στην κατηγορία.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν και την απόδοση που είχαν. Νομίζω σ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Έχω λίγα παράπονα από την επιθετικότητά μας. Είναι ένα θέμα που το έχουμε από την αρχή της χρονιάς που θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε περισσότερες επιθετικές προσπάθειες, ώστε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Μετά τις γιορτές παρουσιάζουμε μια πιο σταθερή εικόνα. Η ομάδα πατάει καλά και προσπαθεί να πετύχει τη νίκη σε κάθε ματς. Αυτή η εικόνα συνεχίστηκε και σήμερα για αρκετό χρονικό διάστημα.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά. Υπήρχαν στιγμές που είχαμε και εμείς κατοχή. Δεχθήκαμε το γκολ σε κάποια στιγμή κόντρα στην ροή του παιχνιδιού κάτι που είχαμε δει να σκοράρει η ομάδα της Βέροιας και σε άλλους αγώνες. Δεν είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά σε εκείνο το σημείο.

Από κει και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο, κατά διαστήματα κινδυνέψαμε κυρίως από στημένες φάσεις να δεχθούμε και το δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και έστω να πάρουμε κάτι.

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια. Παρόλο που σε σχέση με πέρσι είμαστε πίσω λίγο βαθμολογικά, θεωρώ ότι η εικόνα μας θα είναι ακόμα καλύτερη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι η διαιτησία σε κάποια σημεία μας αδίκησε.

Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, πολλές ομάδες φαίνονταν ισάξιες. Η ΒΕΡΟΙΑ ενισχύθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα και έκανε ποιοτικά μια διαφορά. Για τις υπόλοιπες ομάδες οι διαφορές δεν είναι τεράστιες. Σε κάθε παιχνίδι, νομίζω ότι όλα είναι μέσα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ