Γκίμας: "Δεν πρέπει να απογοητευτούμε"

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Δούκας οι δυο τεχνικοί των ομάδαων Δημήτρης Γκίμας και Συμεωνίδης έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Σάββας Συμεωνίδης : «Ήρθαμε στο παιχνίδι αυτό με πολύ μεγάλο σεβαστό στην ομάδα του Φιλίππου. Δεν πέσαμε στην παγίδα ότι η ομάδα διαθέτει μικρό ρόστερ και την αντιμετωπίσαμε σαν την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Παίκτες επιπέδου Α1, που έχουμε την τύχη να διαθέτουμε, παίζανε με μεγάλη αυταπάρνηση σε κάθε φάση και νομίζω ότι αυτή η εικόνα μας έδωσε αυτή την νίκη. Καταφέραμε και κουράσαμε τους παίκτες του Φιλίππου και με υπομονή πήραμε το παιχνίδι σε βάθος χρόνου. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου και για την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι αυτή τη χρονιά και τους εύχομαι καλή συνέχεια.»

Δημήτρης Γκίμας : «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα για την δίκαιη νίκη της. Πιστεύω ότι η ήττα προήλθε από την πολύ καλή άμυνα του Δούκα καθώς και την σαρωτική κυριαρχία των ριμπάουντ. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε μια μικρή διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά δεν μπορέσαμε να την συντηρήσουμε ή έστω να κρατηθούμε μέσα στο παιχνίδι. Κάναμε μια «ηρωική» προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Θα ήταν σίγουρα μια μεγάλη νίκη να καταφέρναμε να κερδίσουμε όμως πρέπει να συνεχίσουμε και να διαχειριστούμε την ψυχολογία των παικτών. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Θέλαμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με 4-5 νίκες. Είμαι ευτυχείς που τελειώσαμε κι αυτό το παιχνίδι υγιής και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι.»