tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με 25 κολυμβητές στην Λάρισα ο Πήγασος

pegasos phot

Δυναμικό παρόν θα δώσει η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Πήγασου Ημαθίας στους διασυλλογικούς αγώνες , στην Λάρισα. Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας θα διοργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τους αγώνες "Αντώνης Δρόσος" στο δημοτικό κολυμβητήριο Λάρισας. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν περίπου 700 αθλητές και αθλήτριες από την Στερεά Ελλάδα, την Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Μακεδονία.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στην μνήμη του μέλους του ΝΟΛ Αντώνη Δρόσου σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας. Παράλληλα με την διεξαγωγή των αγώνων και σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης αντιμετώπισης της Φτώχειας του δήμου Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για την ενίσχυση άπορων πολιτών. Μια δράση που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν μας ασυγκίνητο.

Ο Πήγασος Ημαθίας θα συμμετάσχει στους αγώνες με 25 αθλητές και αθλήτριες και θα είναι ένα καλό τεστ για την ετοιμότητά τους, ενόψει των Πτολεμαϊκών αγώνων.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν: Ίτσκου Ελένη, Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσιος-Θεόδωρος, Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος, Παπαδοπούλου Σταυρούλα-Μαρία, Δοβλέτογλου Γιώργος-Ιωάννης, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος, Τσεναλίδης Γιώργος, Αντωνιάδου Ελένη, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Νικόλαος και Παναγιωτίδης Γιώργος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69