tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πινγκ πονγκ: Οι νικητές της κανονικής διάρκειας σε διασυλλογικά πρωταθλήματα Β’ Εθνικής και Τοπικών κατηγοριών - Πρωτιά για ΑΣΕΑ Βέροιας

Με τις κατηγορίες της Β’ Εθνικής Αττικής ανδρών, της Β’ Εθνικής Βόρειας Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες, της Β’ Εθνικής Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου γυναικών, όπως και με τις Τοπικές κατηγορίες σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα, ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο η κανονική διάρκεια σε όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης περιόδου 2023-2024.

Στην 3η τη τάξει κατηγορία της χώρας είχαν πρωτιά στους δύο γύρους των συγκεκριμένων περιοχών ο ΑΣ Το Γυμνάσιο και ο ΑΣΕΑ Βέροιας στους άνδρες, ο ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης και οι Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών στις γυναίκες. Ρίχνουμε μία ματιά στις πρωταγωνίστριες ομάδες και των πρωταθλημάτων, που τελείωσαν εσχάτως, αφού θυμίσουμε ότι ακολουθούν πλέι οφ. Η συγκεκριμένη διαδικασία στη B’ Εθνική ανδρών Αττικής, όπως και στις Α’, Β’ και Γ’ Τοπικές κατηγορίες θα λάβει χώρα την Κυριακή 31/03 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής γυναικών Αττικής θα φιλοξενηθούν στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, στον Άλιμο, το Σαββατοκύριακο 30-31/03. Τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής Βόρειας Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και η αντίστοιχη διαδικασία για το Α’ τοπικό της ίδιας περιοχής θα γίνουν στις 30 και 31/03 στο κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο, στη Βέροια. Τέλος, τα πλέι οφ των πρωταθλημάτων Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 31/03.

Για τα πρωταθλήματα από τη Β’ Εθνική και κάτω, όπου οι δύο γύροι είχαν ολοκληρωθεί νωρίτερα, έχει δοθεί η σχετική ενημέρωση από την ΕΦΟΕπΑ.

Στους άνδρες ολοκληρώθηκαν στην κανονική τους διάρκεια πέντε ακόμα πρωταθλήματα. Στη Β’ Εθνική Αττικής την 1η θέση κατέκτησε ο ΑΣ Το Γυμνάσιο με το απόλυτο των νικών και 28 βαθμούς. Τη 2η θέση κατέλαβε ο ΓΣ Άρης Βούλας με 24 και την 3η ο ΑΟ Άρης 2006 με 23 βαθμούς. Στα πλέι οφ της πρώτης 4άδας μπήκε ο Πανιώνιος ΓΣΣ μετά από ισοβαθμία στους 21 βαθμούς με τον ΓΑΟ Πειραιά. Με νίκη 4-1 και ήττα 4-2 ήταν καλύτερος στα σκορ των μεταξύ τους αγώνων.

Στη Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας έφτασε στην πρωτιά της regular season ο ΑΣΕΑ Βέροιας. Συγκέντρωσε 25 βαθμούς. Δεύτερος κατετάγη ο ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τον ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης στους 23 βαθμούς (7-6 υπέρ του τα επί μέρους ματς από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις). Ακολούθησε ο Φάρος Αλεξανδρούπολης με 22 βαθμούς.

Στην Α’ κατηγορία Αττικής κυριάρχησε ο ΑΠΣ Ίλιον χωρίς ήττα και 28 βαθμούς. Πίσω του τερμάτισε η Πρόοδος Βουτζάς Ραφήνας με 25 βαθμούς, 3ο ήταν το ΠΚΔ Ταύρου με 24 και 4ος ο ΑΟ Διονύσου με 19 βαθμούς.

Στη Β’ κατηγορία Αττικής ήρθε 1ος ο ΣΠΑ Λυκόβρυσης Πεύκης μόνο με νίκες και μάζεψε 28 βαθμούς. Ο ΑΟ Καρέα πήρε τη 2η θέση στο τέλος των δύο γύρων με 26 βαθμούς και 3ος ήταν ο Πανελλήνιος ΓΣ με 22. Η ομάδα της Κυψέλης είχε τους ίδιους βαθμούς με το ΑΚ Ζωγράφου και υπερίσχυσε με 6-4 στα μεταξύ τους επί μέρους παιχνίδια.

Στην Α’ κατηγορία Βόρειας Ελλάδας έγιναν δύο όμιλοι. Στον 1ο έφτασε στην κορυφή ο ΣΕΑ Κοζάνης με 19 βαθμούς. Τη 2η θέση κατέκτησε ο ΕΦΕΑ Απόλλων Βόλου με 17 και την 3η οι ΦΕΑ Ιωαννίνων με 16 (σε ισοβαθμία με τον ΦΑΣ Τρικάλων ήταν στο +1 από τους μεταξύ τους αγώνες).

Στον 2ο όμιλο αναδείχτηκε νικητής ο ΑΟ Θέρμης Θερμαίος με 23 βαθμούς. Τους ίδιους μάζεψε και ο ΑΣ Μακεδνός, αλλά υστέρησε στο σύνολο των σετ (19-21) από τα μεταξύ τους παιχνίδια, που είχαν λήξει με το ίδιο σκορ (4-1) και μία νίκη για κάθε ομάδα. Ο ΓΣ Ατρόμητος Άβαντα ήταν 3ος με 19 βαθμούς και ο ΑΣ Δημοκρίτειο 4ος με 18.

Στις γυναίκες έκλεισαν τον Μάρτιο οι δύο γύροι σε δύο ακόμα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Στη Β’ Εθνική Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου τερμάτισαν στην κορυφή οι Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών. Είχαν μόνο νίκες και εμφάνισαν 20 βαθμούς. Η ΑΕΚ Πατρών και ο Ποσειδών Λουτρακίου ισοβάθμησαν στους 16 βαθμούς. Είχαν από μία νίκη με 4-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια, μέτρησαν τα επί μέρους σετ και εκεί η ΑΕΚ ήταν στο 22 υπέρ και 18 κατά.

Στη Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας πρώτευσε ο ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης με 8 βαθμούς. Τη 2η θέση πήρε ο ΑΟ Θέρμης Θερμαίος με 6 και την 3η ο ΑΣ Μακέδνος με 4 βαθμούς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69