tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θριαμβευτική νίκη του Σκακιστικού Ομίλου Βέροιας για την πρόκριση στην Α’ Εθνική

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές  της υποχρεώσεις την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 η σκακιστική ομάδα του Σ.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ καθώς νίκησε εύκολα εκτός έδρας την αντίστοιχη ΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  με σκορ 4 – 6  για τον 1ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου της Α’ Εθνικής ΚΔ Μακεδονίας 2016.

Η ομάδα του Σ.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο σύνολο των 10 σκακιέρων επικρατώντας μόλις στο πρώτο δίωρο στις 4 εφηβικές σκακιέρες της κάνοντας την αρχή στην 9ησκακιέρα με τον ΛΑΖΗ ΘΕΟΔΩΡΟ να αλωνίζει την σκακιέρα με τα κομμάτια του. Έπειτα ακλούθησε η νίκη στην 7η σκακιέρα με  την  νεοφώτιστη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΑΡΑ να ξαφνιάζει με το παίξιμο της αφού από την αρχή του παιχνιδιού με μια υπέροχη παγίδα ανάγκασε την αντίπαλο της σύντομα να εγκαταλείψει.  Στην συνεχεία  ακολούθησε ο ιδανικός συνδυασμός ματ με βασίλισσα και πιόνι που έκανε ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στην 10η σκακιέρα. Στην 6η σκακιέρα η έμπειρη και ταλαντούχα ΛΑΖΗ ΝΙΚΗ επικράτησε επί της αντίπαλου της με έντονα  στοιχεία τακτικής και στρατηγικής. Τέλος στην 8η σκακιέρα παρόλο που ο ΠΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ κυριαρχούσε στην παρτίδα του  από την αρχή με υλικό πλεονέκτημα η κούραση, η πίεση χρόνου και η απειρία του τελικά του στέρησαν τον πολυπόθητο βαθμό της νίκη.

Το δύσκολο ρόλο στην Γυναικεία 5η σκακιέρα ανέλαβε η πιο μικρή της ομάδας ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  που παρά την ήττα της κέρδισε τις εντυπώσεις για το άψογο παιχνίδι της που θύμιζε παίκτη υψηλών προδιαγραφών απέναντι σε μια καταξιωμένη ισχυρή αντίπαλο.

Οι Ανδρικές σκακιέρες με την εμπειρία και την θέληση για ένα καλό ξεκίνημα της ομάδας απέσπασαν 2 βαθμούς . Το πλεονέκτημα των ήδη 4 πόντων που είχαν από τους μικρούς συναθλητές τους, έδωσε την άνεση στους άνδρες να χαλαρώσουν από το άγχος και να αποδώσουν καλύτερα. Από τους άνδρες  ξεχώρισε το παιχνίδι στην 2η σκακιέρα  όπου  τελικά επικράτησε με την εμπειρία του ο παλαίμαχος ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Β.  Στην 4η σκακιέρα τα πράγματα ήταν εύκολα για τον Γιατρό της  ομάδας ΕΥΓΕΝΙΑΔΗ Γ. όπου συνεχίζει την ανοδική του πορεία ως  παίκτης. Στην 3η  σκακιέρα ο νεότερος ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ Μ. δίκαια κατέχει την θέση του στο ισχυρό γκρουπ τον ανδρών αφού απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ισχυρός σκακιστής είναι και παρόλο που η παρτίδα του ήταν ισόπαλη για προσωπικούς λόγους αναγκάστηκε να αποχωρίσει (ζητώντας ισοπαλία που δεν αποδέχθηκε ο αντίπαλος του) και έτσι να χάσει τον αγώνα. Στην 1η σκακιέρα ο  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Α. είχε μια ήσυχη παρτίδα βλέποντας την δυναμική της ομάδας θέλησε να ανοίξει το παιχνίδι με αποτέλεσμα μια αβλεψία στην πίεση χρόνου να  χάσει την παρτίδα.

Την Κυριακή στις 14 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 2η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος  όπου η ομάδα του Σ.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ αντιμετωπίζει την πιο ισχυρή αντίπαλο εντός έδρας ΣΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ». 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69