tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμμετοχή του Vespa Club Veria στην παγκόσμια συνάντηση vespa στην Ιταλία

Στην Παγκόσμια Συνάντηση Vespa 2024  (Vespa World Days 2024) στην πόλη Ποντεντέρα (Pontedera) της Ιταλίας πήρε μέρος το Vespa Club Veria.

Τα μέλη του τοπικού συλλόγου συμμετείχαν στην ετήσια συνάντηση των κλαμπ των φίλων της βέσπας από όλο τον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε από 18 έως 21 Απριλίου, στο μέρος όπου γεννήθηκε το εμβληματικό σκούτερ.

Πέντε μέλη από το Vespa Club Veria και πάνω από 140 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, συμμετοχή ρεκόρ τη φετινή χρονιά στην μεγάλη αυτή διοργάνωση για τους λάτρεις της βέσπας. Να θυμίσουμε ότι πέρσι στην αντίστοιχη εκδήλωση στο Ίντερλακεν της Ελβετίας συμμετείχαν μόνο 2 μέλη του τοπικού και 80 από πανελλαδικά κλαμπ.

Με το σύνθημα "Special Anniversary Edition" πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί για τα 140 χρόνια της Piaggio και τα γενέθλια των 100 χρόνων λειτουργίας του εργοστασίου της στην Pontedera. 

Οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε εκδρομές στην πανέμορφη Τοσκάνη και την Πίζα, σε συναυλίες, σε show και δεξιοτεχνίες Vespa, στην παρέλαση των 8000 συμμετεχόντων, σε επίσκεψη στο Μουσείο της Piaggio και πολλά άλλα δρώμενα.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69