tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο Άργος κόντρα στον πρωτοπόρο Διομήδη ο Φίλιππος

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Α1, ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο (2μμ ΕΡΤ3) οι φίλοι του Ελληνικού χάντμπολ. Ο κυπελλούχος Φίλιππος θα παίξει στο Άργος κόντρα στον πρωτοπόρο Διομήδη με στόχο να κερδίσει για να διατηρήσει ζωντανές τις πιθανότητες κατάκτησης της πρώτης θέσης και φυσικά για να μπει στην δεύτερη φάση με καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Φίλιππος αν θέλει να ελπίζει για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει το Σάββατο τον Διομήδη, να κερδίσει και τον Αερωπό Έδεσσας στο γήπεδό του την τελευταία αγωνιστική και να περιμένει ένα κακό αποτέλεσμα του Διομήδη στο Λουτράκι (ήττα ή ισοπαλία). Με ήττες του Διομήδη και στους δύο αγώνες ο Φίλιππος κατακτά την πρώτη θέση, ενώ με ήττα του Διομήδη αύριο και ισοπαλία στο Λουτράκι, θα πρέπει αύριο ο Φίλιππος να τον κερδίσει με 10 γκολ, ώστε σε πιθανή ισοβαθμία να καλύψει τη διαφορά του μεταξύ τους αγώνα στον πρώτο γύρο (είχε κερδίσει ο Διομήδης με 23-32).

Όσο για τον Διομήδη, βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά και του αρκεί το Σάββατο κόντρα στον Φίλιππο και η ισοπαλία για να «κλειδώσει» την πρώτη θέση.

Μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, ο πίβοτ του Φιλίππου Στέφανος Μιχαηλίδης τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Διομήδης είναι πρώτος και διαθέτει μια δυνατή και αθλητική ομάδα. Για εμάς είναι σημαντικό να κερδίσουμε τόσο για βαθμολογικό λόγο όσο και για ψυχολογικό. Προερχόμαστε από νίκη σε ένα ντέρμπι, έχουμε καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας είπε για το αυριανό παιχνίδι: «Ο φετινός Φίλιππος και ακόμα περισσότερο αυτός μετά τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, είναι η ομάδα με τα περισσότερα βαριά ονόματα, αλλά και ταυτόχρονα με την μεγαλύτερη επένδυση φέτος στο μπάτζετ του και χωρίς αμφιβολία το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η δική μου ομάδα από την άλλη, βρίσκεται πιο μπροστά στη βαθμολογία από το Φίλιππο και σε περίπτωση νίκης ή ακόμα και ισοπαλίας εξασφαλίζει την πρώτη θέση για την κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας στη δεύτερη φάση. Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ περήφανος για τους αθλητές μου, που αν και καθαρό αουτσάιντερ για τετράδα ή ακόμα και εξάδα το καλοκαίρι, κοίταξαν στα μάτια όλους τους αντίπαλους και επέδειξαν τρομερή διάρκεια στο μαραθώνιο ενός εκ των πιο αμφίρροπων πρωταθλημάτων. Έχουμε ενθουσιασμό για το παιχνίδι και σκοπεύουμε να το απολαύσουμε. Αύριο παίζουν ο πρώτος εναντίον του φαβορί και καλούμαστε και οι δύο να επιβεβαιώσουμε τον τίτλο μας. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ όμορφο ματς και καλώ τους Αργολιδείς να το απολαύσουν από κοντά, στηρίζοντας έτσι την τρομακτική προσπάθεια που κάνει φέτος ο σύλλογος εντός και εκτός γηπέδου. Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Φιλίππου και όλους τους συντελεστές της για την δίκαιη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος».

Ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου δήλωσε: «Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς μαζί με την βοήθεια του κόσμου μας, που χρειαζόμαστε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους δυο βαθμούς που θα μας δώσουν και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στα Play Off».

Ο Λούκα Ντάσεβιτς τόνισε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς. Είμαστε σε καλή φόρμα, έχουμε ένα σερί 15 νικών στη Handball Premier, έχουμε παλέψει και ιδρώσει πολύ για να είμαστε στην θέση που βρισκόμαστε τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και αύριο. Ο Φίλιππος είναι ομάδα με τεράστια εμπειρία στο ρόστερ του, έχει όμως και τις αδυναμίες του. Με τους δύο πολύτιμους βαθμούς από το αυριανό παιχνίδι, κάνουμε λίγο πιο εύκολη τη διαδικασία των Play Off. Καλώ όλους τους φίλους και φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν και να γίνουν ο 8ος παίκτης μας στο γήπεδο».

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Βήτας και Σκλαβενίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Τσάμο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69