tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο δήμαρχος Βέροιας τίμησε τον Φίλιππο για την κατάκτηση του κυπέλλου

Την κυπελλούχο ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και την τίμησε για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο δήμαρχος Βέροιας δεν έκρυψε την χαρά του για την πρόσφατη επιτυχία και την χαρακτήρισε μια όαση στο δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που βιώνει η χώρα μας.

"Ήταν μια όαση. Ήταν μια μέρα χαράς, περισσότερο για εσάς που συμμετείχατε σε αυτό το πανηγύρι. Εμείς επίσης διότι είχαμε χρόνια να δούμε τρόπαιο και γιατί ο Φίλιππος έγινε πολυνίκης στα κύπελλα. Αυτό μας δίνει μια ώθηση παραπάνω» είπε ο δήμαρχος και έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητή, διοίκηση, υποστηρικτική ομάδα και χορηγούς. «Ο δήμος στον βαθμό που μπορεί θα είναι κοντά στην ομάδα και λέω στον βαθμό που μπορεί διότι δεν έχει νόημα να δίνουμε ανέξοδες υποσχέσεις. Αυτό θα το δείξουμε έμπρακτα" τόνισε στο καλωσόρισμά του ο κ. Βοργιαζίδης και απένειμε στον πρόεδρο του συλλόγου  Γιώργο Φύκατα ένα αντίγραφο διαδήματος του Μακεδόνα Βασιλιά Φιλίππου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς (παρών ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Διαμάντης ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με τον Φίλιππο) ο οποίος έδωσε ανθοδέσμες στον αρχηγό του Φιλίππου Δημήτρη Μπαντή και τον προπονητή Στέλιο Σεϊρεκίδη.

"Με το κύπελλο αυτό συνεχίστηκε το όραμα που υπήρχε τα τελευταία χρόνια και η προσπάθεια θα συνεχιστεί" σχολίασε ο τεχνικός του Φιλίππου και απέδωσε ένα μέρος της επιτυχίας  στον πρώην προπονητή της ομάδας Κώστα Τούτση.

Την ομάδα του Φιλίππου στο Δημαρχείο συνόδευσαν εκτός του προέδρου οι Νίκος Νούλας, Γιώργος Χατζόγλου, Πρόδρομος Σουβατζόγλου, Παναγιώτης Σαράφης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Πέτρος Φύκατας, Γιώργος Μεταξάς, Γρηγόρης Γεωργιάδης, Γρηγόρης Αποστολίδης.

Από την πλευρά του Φιλίππου, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, υπογράμμισε: "Η ομάδα αυτή με λιγοστούς πόρους κατάφερε κάτι που στην αρχή της σεζόν φάνταζε ακατόρθωτο. Ο Σύλλογος εξάντλησε τους πόρους που συγκέντρωσε από ανθρώπους της περιοχής. Θα πρέπει ο δήμος, πριν από νέα επιτυχία, να εξαντλήσει τις δυνατότητες του και να στηρίξει οικονομικά αυτή την ομάδα. Δεν φθάνει μόνο η ψυχή και το μυαλό. Χρειάζονται και χρήματα. Οι επιτυχίες αυτές δεν τιμούν μόνο την πόλη αλλά φέρνουν και μικρά παιδιά στον αθλητισμό".

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, με αφορμή την παρουσία της μητέρας του Γρηγόρη Σανίκη, ο Γιώργος Χατζόγλου εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι μητέρες των αθλητών και σημείωσε: «Αξίζουν ένα χειροκρότημα. Έχουν πλύνει πολλές φανέλες».

{globalflash.gallery 200}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69