tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιβλητική τριάρα της Βέροιας στην Ξάνθη

Με άνετη νίκη πέρασε από την Ξάνθη η Βέροια. Σημείωσε τρία γκολ και σημείωσε μια εμφατική νίκη με 0-3. Η "Βασίλισσα" πήρε προβάδισμα στο πρώτο μέρος, διπλασίασε τα τέρματά της στο ξεκινημα της επανάληψης και έκλεισε το ματς με ένα γκολ ακόμη.

Στο πρώτο μέρος δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις στις δυο περιοχές. Η Βέροια είχε τον έλεγχο, σημείωσε ένα τέρμα και διατήρησε το προβάδισμά της έως την ανάπαυλα.

Η πρώτη καλή στιγμή της Βέροιας σημειώθηκε στο 13’ και ήταν ένα καλό σουτ του Μούργου μέσα από την περιοχή αλλά ο Ίτσο ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Το σκορ για την «Βασίλισσα» άνοιξε στο 30’. Ο Οικονόμου με όμορφη «λόμπα» έβγαλε μόνο τον Γιακουμάκη, ο οποίος στόπαρε υποδειγματικά και πλάσαρε εύστοχα στην αντίπαλη εστία.

Η Ξάνθη δεν κατάφερε από την πλευρά της να δυσκολέψει την Βέροια. Η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος σημειώθηκε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ο Τσέλιος έκανε σέντρα, ο Ιμπραΐμι έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Βέροια μπήκε στο δεύτερο μέρος με ένα γρήγορο γκολ. Στο 47’ ο Μούργος έκλεψε την μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή, έπιασε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53’ η Βέροια έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-3. Ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Πασάς βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ.

Από εκεί και μετά η Ξάνθη πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έκλεισε την Βέροια και στο 60’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Πολίμος έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Κρητικός πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ.

Η Βέροια προσπάθησε να απειλήσει στην κόντρα επίθεση και στο 64’ βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης. Ο Γιακουμάκης σήκωσε την μπάλα για τον Πασά, ο επιθετικός της Βέροιας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 66’ ο Βελλίδης άνοιξε την μπάλα, ο Θυμιάνης μπήκε στην φάση και έβαλε την κόντρα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 69’ ο Φοφανά μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ίτσο.

Στις καθυστερήσεις η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πόζογλου από τον Θυμιάνη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πόζογλου και εγραψε το 0-3.

Διαιτητής: Βουρνέλης  (Νατσιόπουλος και Αϊναλής).

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος, Πολίμος, Παπάζογλου, Τζανακάκης (58’ Δεληγιαννίδης), Γκινσάρι (58’ Κρητικός), Δόρης (46’ Αλί Μπαμπά), Ιμπραϊμι (69’ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Μονρόουζ (46’ Θυμιάνης), Γκόμεζ.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (70’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (79’ Ορφανίδης), Φοφανά (70’ Πόζογλου), Πασάς (90' Καπνίδης), Γιακουμάκης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69