tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ντουμίτρου - Καρντόσο: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας»

dumitrou cardoso

Οράσιο Καρντόσο και Νικολάου Ντουμίτρου συναντήθηκαν τη Δευτέρα στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, κατόπιν προσκλήσεως της Διοίκησης του Π.Σ.Α.Π. και συνομίλησαν για όσα έγιναν και ειπώθηκαν στον αγώνα Βέροια-Κέρκυρα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αφού τόνισαν πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους, έδωσαν τα χέρια και ευχαρίστησαν τον Π.Σ.Α.Π για την πρωτοβουλία που ανέλαβε. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο αρχηγός της Κέρκυρας Τάσος Βενέτης και ο αρχηγός της Βέροιας Νίκος Καλτσάς.

Οι εκπρόσωποι του Π.Σ.Α.Π σχετικά με το περιστατικό, δήλωσαν: «Θα πρέπει να έχουν διαρκώς στο νού τους ότι αποτελούν παραδείγματα για τα παιδιά που προσπαθούν να τους μιμηθούν σε όλα και άρα και εκείνοι οφείλουν να σέβονται πάντα, ο ένας τον άλλον, όπως όλοι άλλωστε οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, καθώς πρέπει να έχουν, πάντα, ως πρώτο στόχο τους να ανεβάσουν το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και να προωθήσουν ακόμα περισσότερο τη φήμη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα».

Από την πλευρά τους, οι δύο ποδοσφαιριστές, υποστήριξαν: «Ανταποκριθήκαμε με χαρά και υπευθυνότητα στην πρωτοβουλία του Π.Σ.Α.Π. και ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο μας για το ενδιαφέρον του. Ορισμένες φορές, μέσα στο παιχνίδι, συμβαίνουν γεγονότα που δε θέλουμε και φυσικά δε μας χαρακτηρίζουν. Δεν έχουμε μεταξύ μας, όπως και όλοι άλλωστε οι συνάδελφοι μας ποδοσφαιριστές, να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Ευτυχώς που ήλθαμε εδώ, στον Π.Σ.Α.Π. και λύθηκε το θέμα. Οι ποδοσφαιριστές είμαστε όλοι μαζί, με τους ίδιους στόχους και τις ίδιες αγωνίες. Προχωράμε. Υγεία να έχουμε».

πηγή: www.novasports.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69