tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βοσνιάδης: "Είχαμε καλύτερη εικόνα" - Κετσπάγια: "Σαν να παίζαμε στην έδρα μας"

O προπονητής της Βέροιας Αλέκος Βοσνιάδης υποστήριξε ότι η Βέροια είχε καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι της από το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό: "Το αποτέλεσμα ήταν άσχημο. Είχαμε καλύτερη εικόνα, ήμασταν πιο μαχητικοί, είχαμε καλύτερη κατοχή της μπάλας. Από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αποκτάμε αυτοπεποίθηση και να προσπαθούμε να βρούμε βαθμούς. Είχαμε μια κακή στιγμή στο γκολ. Πιστεύουμε ότι δεν έβλεπε ο τερματοφύλακας. Συμβαίνουν αυτά. Δεν θέλουμε να φεύγουν τα παιχνίδια από εμάς.

Με την αλλαγή του Κάλβο, για 20 λεπτά στο β’ ημίχρονο κάναμε φάσεις, είχαμε κατοχή, αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές μας άλλαξαν τον σχεδιασμό. Αλλάξαμε παίκτες, θέλαμε να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή της ΑΕΚ. Τελικά μας βρήκε η ΑΕΚ ανοιχτούς σε μία φάση και τελείωσε το ματς. Αφού διεκδικούμε βαθμούς γινόμαστε πιο ομάδα. Μια νέα ομάδα σαν τη Βέροια, πρέπει να ψάχνει βαθμούς και να βελτιώνει την εικόνα της. αγώνα με αγώνα θα είμαστε καλύτεροι και θα πάρουμε βαθμούς. Όταν τελειώσει το κακό πρόγραμμα, θα έρθουν οι βαθμοί. Στηρίζουμε τους παίκτες μας και συνεχίζουμε.

Είμαστε αισιόδοξοι. Όταν βγούμε από αυτό ο πρόγραμμα θα μπορέσουμε να βρούμε τους βαθμούς. Συνεχίζουμε ήρεμοι και στηρίζουμε τους παίκτες μας".

Σε ερώτηση για τις επιλογές στην άμυνα απάντησε: "Ο Καλί δεν είναι έτοιμος. Πριν από 15 μέρες είχε τραυματισμό, επανήλθε αλλά δεν ήταν έτοιμος. Ο Ασίγκμπα δεν ταίριαζε στο στιλ του Αλμέιδα. Βάλαμε τον Μαλόν και τον Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος ανταποκρίθηκε. Είχαμε τραυματισμούς με Μελίσση και Σισοκό".

ketspagia veria

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Τιμούρ Κετσπάγια στις δηλώσεις του σημείωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για σκορ ασφαλείας στο β’ ημίχρονο. Ευτυχώς που μπήκε και το δεύτερο γκολ. Σημαντικό να παίζεις εκτός έδρας και να κερδίζεις.

Πιο πολύ δυσκολέψαμε τον εαυτό μας σήμερα. Αν δεν βάζεις τα γκολ, δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα και για τη Βέροια. Όταν μπήκα μέσα είδα πόσο δύσκολα ήταν. Στο γήπεδο καλό ματς παίχτηκε πάντως. Μπράβο και στις δύο ομάδες.

Η Βέροια έκανε και αυτή φάσεις, δεν παίζουμε μόνοι μας. Παιζει και ο αντίπαλος στο γήπεδο. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε καλές συνεργασίες. Χάσαμε γκολ που δεν χάνονται. Και ο αντίπαλος αντιδρά παίζει στην έδρα του και κάνει και αυτός φάσεις. Κάναμε αλλαγές, βοήθησαν, όχι από την αρχή, αλλά στο τέλος βοήθησαν για να κερδίσουμε. Είναι ευχάριστο η παρουσία τους».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ απάντησε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Νομίζω παίζαμε στην έδρα μας με τέτοιο κόσμο. Μας βοήθησαν. Παίξαμε πολλά ματς χωρίς κόσμο. Χαιρόμαστε που μας ακολουθούν. Τους χαροποιήσαμε».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69