tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική ήττα της Βέροιας στην Κέρκυρα

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Κέρκυρα η Βέροια, στο προτελευταίο φιλικό της πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η "Βασίλισσα" προηγήθηκε με 0-1 στο ημίχρονο αλλά δέχθηκε δυο γκολ στο δεύτερο μέρος και έχασε.

 Απ’ τα πρόσωπα του ματς, ο Μόισε Αντιλέχου. Με δικό του γκολ, στο 78’ «κλείδωσε» ο «άσος» (διπλή προσπάθεια σε κόρνερ του «πάλι μέσα σε φάση- γκολ» Χιντζίδη). Πρώτο από αφίξεώς του στο νησί. Και αρκετό, για να διαμορφώσει νέο... τίτλο στο ρεπορτάζ του ματς. Ο έως τότε; «Έγινε του... αμπώματος (το σπρώξιμο, κερκυραϊστί)!

Πρώτο άμπωμα – πέναλτι, του Ζαραδούκα στον Βίτι και 0-1 (ο Βίτι) στο 24’ (προηγήθηκε οβίδα του Σισίνιο στο οριζόντιο – οι της Βέροιας υποστήριξαν ότι η μπάλα είχε περάσει, αλλά, ούτως ή άλλως, αδιάφορο), δεύτερο άμπωμα- πέναλτι, του Μελίσση στον Γεωργίου και 1-1 ο Τουράμ στο 68’.

Ο Γρηγορίου (δίχως Ντιόγκο- Ντουαλά, αλλά και δίχως Κόντο- ενοχλήσεις), χρησιμοποίησε και τα δυο του προσφιλή συστήματα: ξεκίνησε με 4-2-3-1 (με τον Ναζίμ ξανά βασικό στον άξονα, δίπλα στον Σιόντη και τον Επστάιν αριστερά / μετά το 30’- 35’ ο Ντένις πήγα άξονα, ο Ζορμπάς δεξιά και ο Γεωργίου αριστερά έκαναν τράμπα και άξονα - φτερό), ενώ στο β’ άφησε τον Σιόντη μοναδικό καθαρό «κόφτη», περνώντας -ταίρι του (σταθερά, σε εξαιρετικό επίπεδο) Τουράμ- τον Γεωργακόπουλο. Έχει μία (σκάρτη) εβδομάδα καιρό, για να προσθέσει τα σημερινά του συμπεράσματα στα προηγούμενα, βγάζοντας σούμα- πρεμιέρας...

Τον αγώνα «σφύριξε» ο Κ. Τόμπρος / Κερκύρας (Σκορδίλης- Βλάσσης), τέταρτος ο Μίαρης (Δωδεκανήσου).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχ. Γρηγορίου): Αραμπατζής (62’ Κουτζαβασίλης), Ντιμιτρόφσκι (70’ Αντιλέχου), Ναζίμ (46’ Γεωργακόπουλος), Βενέτης (46’ Ιωάννου), Γεωργίου (70’ Αρναρέλλης), Ζορμπάς (70’ Παμλίδης), Γκόμες, Επστάιν (70’ Χιντζίδης), Τουράμ (70’ Ανδρεόπουλος), Ζαραδούκας (70’ Σπίνουλας).

ΒΕΡΟΙΑ (Αλ. Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος (72’ Μαλόν), Χαροντάκης, Ασίγκμπα, Μελίσσης (73’ Μαραγκός), Μπαλάφας, Παπαστεριανός, Άρτσε (46’ Λινάρδος), Μίλιεβιτς (58’ Σαρπόνγκ), Σισίνιο (72’ Άντονις), Βίτι.

Timeline

3’ Κάθετη, λόμπα, υπό πίεση του Γεωργίου, από κοντά, πάνω απ’ τα δοκάρια.

11’ Ωραία ενέργεια Τουράμ, «σπάει» δεξιά στον Γεωργίου, διαγώνιο σουτ, με γροθιές ο Καντιμοίρης.

18’ Γύρισμα Γεωργίου από δεξιά, βολέ του Ζαραδούκα, σώζει ένα σώμα αμυνομένου προ της γραμμής και στην εξέλιξη, σουτ του Ζορμπά, πάνω απ’ τα δοκάρια. Μεγάλη ευκαιρία...

21’ Συρτό σουτ του Σιόντη (σε «ριμπάουντ») απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής, σταθερά ο Καντιμοίρης.

24’ 0-1, ΓΚΟΛ Η ΒΕΡΟΙΑ. «Φωτοβολίδα» του Σισίνιο, οριζόντιο, στην εξέλιξη σπρώξιμο του Ζαραδούκα στον Βίτι, πέναλτι, με τον Βίτι να ευστοχεί.

35’ Επικίνδυνο σουτ του Μίλιεβιτς έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Αραμπατζής.

41’ Ωραία κίνηση και σουτ του Γεωργίου από αριστερά, έξω.

42’ Σουτ του Ζαραδούκα, κόντρα, δύσκολα ο Καντιμοίρης, στην εξέλιξη σέντρα- σουτ Ζορμπά, στην πορεία το κεφάλι του Ναζίμ, πάνω απ’ τα δοκάρια.

64’ Ο Γκόμες εκτελεί πλασαριστά φάουλ από αριστερά, με τη μία σουτ του Επστάιν, λίγο έξω.

68’ 1-1, ΓΚΟΛ Η ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Τόμπρος καταλογίζει πέναλτι (σπρώξιμο Μελίσση σε Γεωργίου) και ο Τουράμ ισοφαρίζει.

78’ 2-1, ΓΚΟΛ Η ΚΕΡΚΥΡΑ. Κόρνερ Χιντζίδη, εξ επαφής κεφαλιά Αντιλέχου, ενστικτωδώς ο Καντιμοίρης, «ριμπάουντ» - πλασέ του Γάλλου, μέσα.

81’ Δυνατό, αριστερό σουτ του Χιντζίδη, μπλοκάρει ο Καντιμοίρης.

Πηγή: www.corfusports.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69