tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με "βόμβα" του Γιουσούφ πήρε την ισοπαλία η Βέροια κόντρα στην Ξάνθη (φωτογραφίες)

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με την Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος αλλά η Βέροια ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Ήταν ένα ανοιχτό ματς και οι δυο ομάδες έφυγαν με το 1-1.

Στο πρώτο μέρος η Ξάνθη ήταν ελαφρώς καλύτερη, είχε πιο κλασσικές ευκαιρίες και προηγήθηκε με 0-1. Η Βέροια έπαιξε ανοικτά, έψαξε το γκολ, είχε τελικές φάσεις αλλά χωρίς να σκοράρει.

Στο 7’ είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση της αναμέτρησης. Ο Καρυπίδης έκανε μια κοντινή κεφαλιά αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε εξ επαφής.

Η Βέροια απάντησε και στο 8’ έφτασε σε φάση εκτέλεσης. Ο Μελικιώτης έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά ο Ζαρόπουλος μπλόκαρε. Στο 13’ πάλι η Βέροια απείλησε, Μετά από κόρνερ του Νέτο, ο Ναζλίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 17’ ο Μπαλάφας με μακρινή μπαλιά έβγαλε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Ανάκογλου, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν χλιαρό και εξουδετερώθηκε από τον Ζαρόπουλο.

Στο 29’ η Ξάνθη άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στην περιοχή της Βέροιας, ο Γούτας έκανε το κοντινό πλασέ, η μπάλα χτύπησε στον Ναζλίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 40’ η Βέροια σημείωσε γκολ με τον Μαγέφσκι, σουτ από κοντά, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

 
Δημοσιεύτηκε από Pliroforiodotis Imathias στις Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως τις απειλές τις δημιούργησε η Ξάνθη, Στο 60’ ο Νιέτο μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 64’, ο Ντιμιτρόφ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας έδιωξε πάλι σε κόρνερ.

Στο 72’ η Βέροια είχε μια καλή προσπάθεια, ένα δυνατό σουτ του Μαλόν από πλάγια που πέρασε λίγο άουτ. Στο 74’, ο Μαγέφσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία. Βρέθηκε σε καλή θέση για σουτ μέσα στην περιοχή, έκανε την προσπάθεια αλλά ο Ζαρόπουλος απόκρουσε.

Στο 86’ η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Ο Ντιμιτρόφ έκανε την συρτή σέντρα από δεξιά, ο Νιέτο έκανε την προβολή από κοντά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 89' η Βέροια έχασε την ευκαιρία για την ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά του Μάνου άουτ.

Στις καθυσρτερήσεις, ο Γιουσούφ με σουτ από το πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-1.

Διαιτητής: Μήτσιος (Τάτσης, Γεωργιάδης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Ελευθερόπουλος) Καντιμοίρης, Νέτο, Μαλόν, Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας (75’ Γιουσούφ), Άρτσε (85’ Ξόμπλιος), Μαγέφσκι, Μελικιώτης (64’ Μάνος), Ανάκογλου, Ναζλίδης.

ΞΑΝΘΗ: (Λουτσέσκου) Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης, Σκουρτάι, Φλίσκας (45’ Παπαστεργιανός), Νιέτο, Γούτας, Καρυπίδης, Καμαρά (61’ Ορφανίδης), Ντιμιτρόφ Ν.
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69