tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ούτε στην Μηχανιώνα "χ"αμογέλασε η Βέροια

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το εκτός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Ήταν ένα ματς στα μέτρα της "Βασίλισσας" που μπορούσε να πάρει τους βαθμούς και τη νίκη. 'Ομως, η Βέροια άφησε ένα ημίχρονο να πάει χαμένο χωρίς να απειλήσει τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος, όταν βελτιώθηκε σημαντικά επιθετικά, δημιούργησε τελικές προσπάθειες αλλά δεν έφτασε στο γκολ.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν εντελώς ακίνδυνη. Δεν απείλησε την αντίπαλη εστία και άφησε να περάσει ένα ημίχρονο ανεκμετάλλευτο. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, ήταν πιο κινητικοί επιθετικά, χωρίς ωστόσο να κατορθώσουν να προκαλέσουν «πονοκέφαλο» στην Βεροιώτικη άμυνα.

Καλύτερες στιγμές του α’ μέρους, μια κεφαλιά του Γιαννούση στο 15’ κι ένα σουτ του ίδιου παίκτη στο 37’, από καλές θέσεις κατέληξαν άουτ ενώ στο 18’ ο Εσσόνο την τελευταία στιγμή ανέκοψε τον Τσαπακίδη που βγήκε μόνος.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έδειξε σημάδια αφύπνισης. Έλεγξε τον ρυθμό και δημιούργησε απειλές αλλά το γκολ αποδείχθηκε άλυτο «σταυρόλεξο». Στο 48’ ο Ζούρκος με κοντινή προβολή, σε σέντρα του Ντόγου, έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 51’ σουτ του Φασίδη μέσα από την περιοχή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 58’ και στο 66’ η Βέροια είχε απειλητικά σουτ με Πέλκα και Γιαννόπουλου αλλά την πρώτη φορά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι ενώ την δεύτερη χτύπησε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν ένα διαγώνιο σουτ του Νικολαΐδη στο 61’ που κατέληξε άουτ και μια ευκαιρία με τον Τσιπούρα στο 74’ που δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με προβολή από κοντά για να σκοράρει.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Βέροια είχε ένα καλό σουτ με τον Τζημογιάννη που απόκρουσε δύσκολα ο Τεντζέρης ενώ ο Ποσειδώνας είχε μια κεφαλιά με τον Λαγόντζο στο δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ασλανίδης (Τραούδας, Τσικλιτάρης)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Τεντζέρης, Γιαννούσης (67’ Τσιπούρας), Νικολαϊδης (79’ Κύζιλης), Λαγόντζος, Καλλίδης, Τσαπακίδης, Σαλιάρης, Τεμερτζόγλου, Κάκκο (67’ Πάστρας), Μαρμαρίδης (85’ Καννέλης), Κωστίκος (79’ Χατζηβασιλειάδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Ζε Εσσόνο, Ισαακίδης (46’ Πέλκας), Μπλέτσας, Τζόρνταν, Μπάλλας (78’ Βασιλακάκης), Ντόγος (68’ Γανόπουλος), Φασίδης (86’ Χατζηπάντος).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ