tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η νέα σεζόν της Formula 1 και η επιστροφή στο στοίχημα

Ποιος φίλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού δε χάρηκε βλέποντας το εικονίδιο με την καρό σημαία να εμφανίζεται ξανά στις κορυφαίες θέσεις των σελίδων για στοίχημα; Το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν βρίσκεται προ των πυλών και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ανεβάσει για μια ακόμα χρονιά τον πήχη στις αγορές και στις αποδόσεις που προσφέρουν.

Σελίδες όπως οι Novibet δεν αρκούνται απλά στα στοιχήματα για τους μεμονωμένους αγώνες. Εμπλουτίζουν το κουπόνι με εκατοντάδες αγορές, ειδικά τώρα στην αρχή της περιόδου. Ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές, την ώρα που τα μονοθέσια βρίσκονται ήδη στη Μέση Ανατολή, για τις πρώτες καρό σημαίες της χρονιάς σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία.

Μακροχρόνια στοιχήματα στη Formula 1

Η επικράτηση του Μαξ Φερστάπεν και της Red Bull στο πρωτάθλημα θεωρείται από όλους τους μπουκ σχεδόν ως δεδομένη. Γιαυτό μάλλον αναγκάζονται να δημιουργήσουν αρκετές παράπλευρες αγορές. Που ίσως δεν θα υπήρχαν υπό άλλες συνθήκες. Η Novibet για παράδειγμα σας επιτρέπει να ποντάρετε στον οδηγό που θα εγκαταλείψει περισσότερες φορές στο φετινό πρωτάθλημα. Με τον Kevin Magnussen να οδηγεί τη σχετική «κούρσα» (κυρίως λόγω βεβαρημένου ιστορικού) και πέντε οδηγούς να συναγωνίζονται στη δεύτερη θέση της συγκεκριμένης αγοράς (Bottas, Ocon, Stroll, Albon, Sargeant). Τα παραπάνω είναι κατ’ εμάς στα όρια του Value Bet, με μοναδική επιφύλαξη το γεγονός πως ορισμένοι από τους οδηγούς αυτούς μπορεί και να απολυθούν στη μέση της χρονιάς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως και το Under / Over στα βάθρα. Κάθε οδηγός προσφέρεται με ένα αντίστοιχο line, το οποίο όμως είναι βασισμένο, όπως φαίνεται, στα στατιστικά της περσινής σεζόν. Οπότε είναι μια απορία π.χ. αν το Under / Over του Lewis Hamilton στα 5.5 βάθρα αντικατοπτρίζει τις δικές του μέτριες τελευταίες χρονιές ή τα απογοητευτικά Grand Prix της Mercedes τα τελευταία χρόνια.

Ιντριγκαδόρικη όμως και η κατηγορία Grand Prix – Συνολικές νίκες. Εκεί που οι μπουκ φαίνεται να μπαίνουν στη σεζόν με το δεδομένο μιας ακόμα ολοκληρωτικής επικράτησης της Red Bull. Με το Max Verstappen να εμφανίζεται σε αγορές under / over ακόμα και 17 αγώνων. Με το πιο «εξοργιστικό» να είναι το γεγονός πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο πληρώνει μόλις 1.87. Πάντως, κάποιοι οδηγοί πληρώνουν καλά στο 1+ και 2+ νίκες, που ίσως και σε επίπεδο κάλυψης άλλων μακροχρόνιων στοιχημάτων να αξίζει την προσοχή μας. Κάτι που θα λέγαμε και για το 1.35 στους περισσότερους ταχύτερους γύρους από το Max Verstappen, που φαίνεται να είναι σχεδόν σίγουρα λεφτά. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως στις περισσότερες άλλες αγορές το όνομα του συνοδεύεται από τρομερά χαμηλές αποδόσεις, στο όριο που απλά δεν τις κοιτάει κανείς.

Εμείς πάντως είμαστε και μεγάλοι fan του H2H πονταρίσματος. Για τα οποία υπάρχει αφθονία στη Novibet. Ειδικά στην αρχή της σεζόν, πολλά από αυτά είναι ενδιαφέρουσες επιλογές. Στα μεταξύ των οδηγών έχουμε τις μονομαχίες μεταξύ ομοσταύλων αλλά και οδηγών που ήταν κοντά στην κατάταξη την περασμένη σεζόν. Και αντίστοιχα στους κατασκευαστές, όπου οι στοιχηματικές δεν το ρισκάρουν πολύ, και δίνουν heads up μόνο στις τέσσερις μεγάλες (Red Bull, Mclaren, Ferrari και Mercedes).

Στο σημείο αυτό, πριν κλείσουμε, αξίζει να αναφέρουμε πως οι αποδόσεις των μπουκ ενόψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς στη Φόρμουλα 1 δεν είναι προϊόν εικασίας,. Ήδη έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες στον τύπο σχετικά με τις αλλαγές στα μονοθέσια κατά τις δοκιμές της pre-season. Οι πρώτες μέρες στο Μπαχρέιν έδειξαν μια ελαφρά αισιοδοξία από μεριάς ομάδων όπως οι Μερσεντές και οι Ferrari, που έμοιαζαν να είναι οι «φτωχοί συγγενείς» τις τελευταίες σεζόν. Το σίγουρο είναι πως όσοι στοχεύουν να βγάλουν λεφτά από τα μακροχρόνια της Formula 1, θα πρέπει να κάνουν τις επιλογές τους το πολύ μέχρι και το 2ο Γκραν πρι. Καθώς σε εκείνο το σημείο η δυναμική και οι προθέσεις των ομάδων θα έχουν δώσει στις στοιχηματικές περιθώρια προσαρμογής των αποδόσεων. Και θα κλείσουν ταυτόχρονα αρκετές αγορές που είναι διαθέσιμες τώρα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69