tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Συνδυαστικά με γκολ στο 2.22 στο “Dos Arcos”

Αμέτρητα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα Σάββατο (09/03) με δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η σημερινή πρόταση του Betarades.gr έρχεται από την Primeira Liga Πορτογαλίας και το παιχνίδι Ρίο Άβε - Μπράγκα, το οποίο θα δούμε παρακάτω αναλυτικά και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Στις 20:00 η Ρίο Άβε υποδέχεται την Μπράγκα για την 25η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Μάχη να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της κατάταξης δίνει η Ρίο Άβε, που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Μορεϊρένσε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και ενώ προηγήθηκε η ισοπαλία (3-3) με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, εντός έδρας βελτιώνεται, καθώς συμπλήρωσε επτά ματς αήττητη.

Στην 4η θέση της κατάταξης η Μπράγκα βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, επικράτησε με 3-0 της Εστρέλα την προηγούμενη αγωνιστική, πανηγυρίζοντας την τρίτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Μπράγκα αναμένεται να έχει απόψε δύσκολο έργο, σε ένα γήπεδο που προσφάτως υπέφερε η πρωτοπόρος. Η Ρίο Άβε είναι ενισχυμένη και βάζει δύσκολα στους “μεγάλους” από το ξεκίνημα της σεζόν, είναι αήττητη στο “Ντος Άρκος” από τον Οκτώβριο. Δεν θα το φοβηθεί το ματς, μπορεί να βάλει προβλήματα στην άμυνα των ποιοτικότερων φιλοξενούμενων, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.22.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69