tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι τύποι αποδόσεων στα αθλήματα: Κανονικός εναντίον ζωντανού στοιχηματισμού

Το αθλητικό στοίχημα αποτελεί μία πολύ αγαπημένη δραστηριότητα πολλών ανθρώπων. Αυτό μάλιστα είναι λογικό, αφού το στοίχημα προσφέρει ψυχαγωγία στους παίκτες με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά, ιντριγκάρει σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες, ειδικά την ώρα που περιμένουν να το κερδίσουν, ενώ ταυτόχρονα κάνει τους αθλητικούς αγώνες ακόμα πιο διασκεδαστικούς.

Μέσα από το παρακάτω άρθρο, θα αναλύσουμε δύο από τους πιο γνωστούς τύπους στοιχηματισμού, δηλαδή το ποντάρισμα πριν το αγώνα και το ποντάρισμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα παραθέσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε τύπου και αποφασίσουμε ποιο είναι πιο βολικό.

Στοιχηματισμός πριν τον αγώνα

Το στοίχημα σε ένα αθλητικό γεγονός πριν από την έναρξη του αγώνα, είναι η πιο συνηθισμένη μορφή στοιχήματος που υπάρχει. Στην ουσία, οι στοιχηματικές εταιρείες πραγματοποιούν μαθηματικές αναλύσεις που βασίζονται στη στατιστική και τις πιθανότητες και παρέχουν προς τους παίκτες τις αντίστοιχες αποδόσεις ανάλογα με το κάθε σημείο. Άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες παρέχουν καλές αποδόσεις και άλλες όχι. Αυτό πρέπει να το εντοπίσει ο καθένας από μόνος του, κάνοντας έρευνα και μελετώντας αξιολογήσεις όπως για παράδειγμα τη casinoin.edu.gr/.

Αφού οι παίκτες εντοπίσουν τις πλατφόρμες που παρέχουν τις πιο καλές αποδόσεις, κάνουν τη δική τους ανάλυση και επιλέγουν το τι θέλουν να παίξουν. Το βασικό πλεονέκτημα που εντοπίζουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι οι παίκτες έχουν αρκετό χρόνο ώστε να λάβουν την απόφασή τους. Επιπλέον, επειδή υπάρχει αρκετός χρόνος πριν από τους αγώνες, οι διαθέσιμες επιλογές στοιχηματισμού για τους παίκτες είναι πολύ περισσότερες. Τέλος, οι παίκτες δεν είναι επιρρεπείς στο να λάβουν μία απόφαση με βάση το συναίσθημά τους, αφού πριν ξεκινήσει το παιχνίδι βρίσκονται σε ήρεμη κατάσταση.

Το βασικό μειονέκτημα εντοπίζεται στην περίπτωση που ο παίκτης έχει ποντάρει στη νίκη μίας ομάδας, αλλά ξεκινάει ο αγώνας και βλέπει ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα περίμενε. Σε εκείνη την περίπτωση λοιπον, ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει τίποτα αφού έχει λάβει ήδη τις αποφάσεις για το στοίχημα που θα παίξει. Το παραπάνω γεγονός είναι πολύ συνηθισμένο να συμβεί και για αυτό ακριβώς το λόγο, βγήκε στην επιφάνεια η ανάγκη για την ύπαρξη του ζωντανού στοιχηματισμού.

Ζωντανός στοιχηματισμός

Ο ζωντανός στοιχηματισμός ή αλλιώς στοιχημα λαιβ, ενδείκνυται στις περιπτώσεις που ο παίκτης παρακολουθεί τον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης βλέπει έναν αγώνα και βλέπει το πως παίζουν οι ομάδες εκείνη τη στιγμή και αποφασίζει αναλόγως το τι θα ποντάρει. Αυτού του είδους το στοίχημα έχει και αυτό τα πλεονεκτήματά του. Αρχικά, οι παίκτες έχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, αφού γνωρίζουν πράγματα όπως είναι οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής ή ότι η μία από τις δύο ομάδες κυνηγάει από νωρίς το σκορ.

Άλλο ένα πλεονέκτημα που εντοπίζουμε στην περίπτωση του ζωντανού στοιχηματισμού, είναι ότι οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να λάβουν γρήγορα κέρδη. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να ποντάρει χρήματα στο να μπει ένα γκολ στα επόμενα 10 λεπτά, γεγονός που σημαίνει ότι εάν όντως μπει το γκολ θα κερδίσει χρήματα πολύ γρήγορα σε σχέση με το να έχει παίξει κάποιο στοίχημα από πριν το παιχνίδι. Τέλος, ένα ακόμα πλεονέκτημα του ζωντανού στοιχηματισμού, είναι ότι είναι πολύ διασκεδαστικός, αφού η έννοια του συνεχούς πονταρίσματος κάνει τους παίκτες να απολαμβάνουν το παιχνίδι περισσότερο.

Τελικά ποιος τύπος παιχνιδιού αξίζει περισσότερο;

Αφού αναλύσαμε τα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του κάθε τύπου στοιχηματισμού, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε το ποιος τύπος αξίζει περισσότερο. Η απάντηση σε αυτό το σημείο είναι ότι εξαρτάται το πως προτιμάει να παίζει ο καθένας. Για παράδειγμα, υπάρχουν παίκτες που τους αρέσει να μελετούν τη στατιστική και να ποντάρουν την βέλτιστη απόδοση για αυτούς, ενώ υπάρχουν και άλλοι που τους αρέσει να λαμβάνουν αποφάσεις τη στιγμή του αγώνα. Τέλος, η ενδεδειγμένη λύση θα μπορούσε να είναι ένας συνδυασμός αυτών των δύο πονταρισμάτων, ώστε να λάβει ο παίκτης τα οφέλη και από τις δύο περιπτώσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69