tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκίμας: "Προσπαθούμε σκληρά και είμαστε ζωντανοί"

gimas takianos

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΟΦΗ αλλά προσγειωμένος στην πραγματικότητα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας. Στις δηλώσεις του σημείωσε: 

«Ήταν ένα παιχνίδι που κερδίσαμε όπως χάσαμε από τον Ηρακλή. Η κατηγορία έχει πολλά τέτοια παιχνίδια. Είμαστε ζωντανοί στο παιχνίδι της παραμονής. Τέτοια εποχή πέρσι είχαμε έξι νίκες. Τόσες νίκες έχουμε και φέτος. Είμαι υπέρ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Ήμασταν τυχεροί και κερδίσαμε, θα μπορούσαμε να χάσουμε γιατί δεν αντιδράσαμε καλά στην τελευταία φάση. Επί δυο εβδομάδες, κάναμε προπόνηση έξι παίκτες λόγω τραυματισμών. Πέντε εναντίων πέντε ήταν την Πέμπτη και αυτό διακόπηκε γιατί ο Δεληγιώργης έπαθε υποτροπή. Οι παίκτες είναι εξαιρετικά παιδιά και ανταποκρίνονται. Το είπα και την Πέμπτη, είναι για εμάς η πιο κρίσιμη χρονιά. Από μια τέτοια χρονιά στην Γ' Εθνική ξεκίνησε η πορεία για την Α2. Και εδώ είναι μια χρονιά περιπετειώδης που ελπίζουμε να φτάσει στην παραμονή. Είμαστε ζωντανοί, αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον. Είναι δυο χρονιές σε μια. Είναι πολύ σημαντικό για το μπάσκετ μας να μείνει η ομάδα στην Α2. Πρέπει ο Φίλιππος να είναι πυλώνας. Θα κάνουμε την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Το παιχνίδι ήταν δραματικό και ήμασταν τυχεροί στο τέλος. Θα μπορούσε να βάλει την βολή ο Γκιουλέκας και να ήταν διαφορετικό ματς. Κοιτάμε τα επόμενα ματς και ελπίζουμε την Δευτέρα να είμαστε δώδεκα ή δέκα στην προπόνηση. Ο Τριχόπουλος, που έπαιξε εξαιρετική άμυνα στον Στυλιανού, έπαιξε με την ψυχή. Ο Γκιουλέκας ήταν όλη την εβδομάδα εκτός. Ο κόσμος πρέπει να αγαπήσει τα παιδιά. Δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Δεν είμαστε ομάδα για πρωτάθλημα. Με την ψυχή και το χαρακτήρα μας προσπαθούμε για την παραμονή. Το μπάτζετ μας είναι για παραμονή. Όποιος πιστεύει ότι θα έπρεπε να έχουμε τώρα δέκα νίκες είναι ανόητος. Η ομάδα θα μπορούσε να έχει συν δυο ή πλην δυο νίκες ακόμη. Τα παιχνίδια τα παίζουμε στον πόντο. Όχι ανόητους, εδώ χύνουμε αίμα. Αυτοί που μας αγαπάνε πρέπει να είναι κοντά και να βοηθήσουν να βγάλει η ομάδα ψυχή, συναίσθημα. Δεν μπορούμε να παίξουμε μεγάλο μπάσκετ».

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά στεναχωρημένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα του ΟΦΗ ήταν ο τεχνικός του Φώτης Τακιανός. Στις δηλώσεις του τόνισε: "Το παιχνίδι ήταν δραματικό σε όλη την διάρκεια κι όχι μόνο στην τελευταία φάση. Η επιθυμία και των δυο ομάδων να προσθέσουν μια νίκη ήταν έντονη και δημιουργούσε στρες. Στο αγωνιστικό κομμάτι πληρώσαμε τα πέντε λάθη του τετάρτου δεκαλέπτου. Η ομάδα έκανε σε τρία δεκάλεπτα τέσσερα λάθη και στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε πέντε. Αυτό μας υποχρέωσε να μείνουμε στους δέκα πόντους και αυτό δεν μας επέτρεψε να υλοποιήσουμε τον προγραμματισμό μας που ήταν να φτάσουμε τους 70 πόντους. Επίσης, επί σαράντα λεπτά δεν μπορέσαμε να φθείρουμε τον αντίπαλο. Σουτάραμε λίγες βολές. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε. Στην τελευταία φάση, η εντολή ήταν να πάμε την μπάλα προς το καλάθι, αυτό έγινε, ο παίκτης που πήγαινε προς το καλάθι κλείστηκε κι έδωσε πάσα σε έναν ελεύθερο παίκτη. Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από ένα ελεύθερο σουτ, που μισό μπήκε μισό βγήκε. Τα έχουμε δει στο παρελθόν, θα τα δούμε και στο μέλλον, παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο, στο ένα σουτ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Όπως βλέπετε έχουμε μείνει λίγοι αλλά παλεύουμε σαν λιοντάρια. Έχουμε αυτοπεποίθηση και δίψα για νίκη. Αν συνεχίσουμε με εξυπνάδα, γιατί χρειάζεται να καταθέσουμε μυαλό για να επιβιώσουμε με τόσο μικρό ρόστερ, τα πράγματα θα τα πάμε εκεί που θέλουμε, η ομάδα θα κερδίσει την κατηγορία παίρνοντας τις νίκες που χρειάζεται".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69