Ο τέλειος ηλιακός θερμοσίφωνας!

 

Έπειτα από μακροχρόνιες έρευνες, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας και βαδίζοντας πάντα κάτω από τις αυστηρότερες γερμανικές προδιαγραφές, η KYRIAZIS ABEE  σας παρουσιάζει τον τελειότερο ηλιακό θερμοσίφωνα όλων των εποχών.

Χιλιάδες ηλιακοί θερμοσίφωνες KYRIAZIS δουλεύουν εδώ και χρόνια σε διάφορες πόλεις του κόσμου, κάτω από τις πιο δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες. Παραμένουν αδιάβρωτοι σε νερά με μεγάλη περιεκτικότητα αλάτων και αψηφούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμα και κάτω από -30oC.

1. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΑ

Η εξωτερική επένδυση της KYRIAZIS HIGH TECH είναι από ανοξείδωτη λαμαρίνα, ιδιαίτερα ανθεκτική στις υπεριώδεις ακτίνες, σε υγρά κλίματα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Με νέα τεχνολογία συναρμολόγησης χωρίς ραφές στα πλαϊνά του μέρη,  ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα υγρασίας και επιτυγχάνοντας καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Με οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο περιβάλλον, διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς με κύριο το χρώμα του πάγου.

2. Η  ηλιακός της εταιρείας  ΚYRIAZIS HIGH TECH  ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του μανδύα για το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει η  σταθερή του λειτουργία ακόμα και με παγωνιά ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τους συλλέκτες από τον κίνδυνο να βουλώσουν από τα άλατα. Μπορεί να προστεθεί και εφεδρικό στοιχείο θέρμανσης που να συνδέεται και με το καλοριφέρ, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη οικονομία (Τριπλής ενεργείας).

3. Η  ηλιακός της εταιρείας  ΚYRIAZIS HIGH TECH  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
Η ισχυρή μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας εξασφαλίζει στον καταναλωτή περισσότερο ζεστό νερό για χρήση ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -30οC.

4. ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ - AKOMA KAI ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΝΕΡΑ
Η εσωτερική προστασία του δοχείου επιτυγχάνεται με την τεχνολογία EUROGLASS. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος προστασίας θεωρείται η πιο ενδεδειγμένη για τις αντοχές της σε πολύ σκληρά νερά και οι ελαστικές της ιδιότητες, της επιτρέπουν να απορροφά τις συστολές-διαστολές της δεξαμενής αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ρωγμών που δημιουργούνται στις περισσότερες δεξαμενές με διαφορετική προστασία. Αυτό σημαίνει απεριόριστη αντοχή του δοχείου σε σκληρά νερά και σε υψηλές πιέσεις δικτύων σε σύγκριση με τους περισσότερους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες.

5. Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ  ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ
Οι περισσότεροι ηλιακοί συλλέκτες λόγω ελλιπούς σχεδιασμού δεν διαθέτουν σύστημα εξαερισμού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται διάβρωση στον απορροφητή του συλλέκτη. Το ανοδιωμένο  βαμμένο προφίλ  διαθέτει ειδικές οπές εξαερισμού που καλύπτονται με τρόπο απόλυτα στεγανό έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος των νερών της βροχής.

6. Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ

Οι απορροφητές  κατασκευάζονται στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ με χάλκινα κανάλια και υπερεπιλεκτική επιφάνεια τιτανίου. Συγκολλούνται με την μέθοδο LASER. Με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο επιτυγχάνεται απόλυτη μεταφορά της θερμότητας και επιτρέπει στον ηλιακό συλλέκτη να έχει την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση και αντοχή στον χρόνο.

7. Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ  ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Η υπερεπιλεκτική επιφάνεια τιτανίου του ηλιακού συλλέκτη σε συνδυασμό με το SOLAR TEMPERED GLASS με τους ειδικούς κρυστάλλους που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τις επανακλάσεις της άμεσης ακτινοβολίας και κάνουν τον συλλέκτη τον μοναδικό συλλέκτη υψηλών αποδόσεων.

8. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Η μόνωση πετροβάμβακα και πολυουρεθάνης εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση και ελαχιστοποιεί τις απώλειες του ηλιακού θερμοσίφωνα  ΚYRIAZIS HIGH TECH

9. ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Οι ηλιακοί συλλέκτες  διαθέτουν ειδικό άθραυστο κρύσταλλο ασφαλείας (SOLAR TEMPERED GLASS) για αντοχή στο χαλάζι και για λόγους πρόληψης ατυχημάτων, ακολουθώντας τους αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.

10. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ & ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ
Ο άριστος εξωτερικός σχεδιασμός του  σε συνδυασμό με τη μελετημένη αντιανεμική βάση στήριξης σχήματος Π, προσφέρουν την δυνατότητα της εύκολης και εφαπτόμενης τοποθέτησης σε ταράτσα ή κεραμοσκεπή* και δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτιρίου.
(* με προαιρετικό ΚΙΤ)

12. ΚYRIAZIS HIGH TECH  ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες  κατασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές και η κατασκευή τους επιθεωρείται σε κάθε στάδιο παραγωγής τους. Όλα τα μέρη διαθέτουν ένα ειδικό σήμα αναγνώρισης ποιότητας και έλεγχου, το οποίο αποδεικνύει ότι έχουν ελεγχθεί προκειμένου να εξασφαλίσουν την υψηλότερη ποιότητα.

Καλύπτονται από ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ SOLAR KEYMARK ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΚYRIAZIS HIGH TECH…  Δωρεάν ζεστό νερό για πάντα...

KYRIAZIS SA
ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
Τηλ. 23330 64330
www.e-kyriazis.gr