tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με μοναδικά παιδικά έπιπλα

paidiko domatio

Το παιδικό δωμάτιο… είναι το δωμάτιο στο οποίο θα περάσουμε μαζί με τα παιδιά μας ξενύχτια αν είναι άρρωστα, πολλές ώρες διαβάσματος, πολλές ώρες παιχνιδιού… Τα παιδιά όσο μεγαλώνουν έχουν και διαφορετικές ανάγκες, επομένως το παιδικό δωμάτιο πρέπει να διακοσμείται και με τα κατάλληλα παιδικά έπιπλα τα οποία εξυπηρετούν ακριβώς αυτές τις ανάγκες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι περισσότερες οικογένειες σήμερα είναι ο περιορισμένος χώρος.

All time classic επιλογή στο παιδικό δωμάτιο είναι η κουκέτα. Αγαπημένο είδος κρεβατιού με το οποίο εξοικονομείται χώρος εντός του παιδικού δωματίου, αφήνοντας περισσότερο ελεύθερο χώρο για παιχνίδι και έπειτα για να τοποθετηθούν τα γραφεία, όπου τα παιδιά θα διαβάζουν για τα μαθήματα του σχολείου.

Από την άλλη, η κουκέτα είναι και ένα είδος παιχνιδιού! Πόσες φορές τα παιδιά δεν την έχουν χρησιμοποιήσει ως κάστρο που θέλουν να το κατακτήσουν; Σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζεται ότι παρόλο που είναι διώροφη είναι εξαιρετικά ασφαλής καθώς διαθέτει και κάγκελα ασφαλείας και σκάλα, ενώ αν στο δωμάτιο «συγκατοικούν» αγοράκι και κοριτσάκι καλό είναι να επενδύσετε σε λευκή, ουδέτερη απόχρωση.

Έπειτα, ακόμη και στα παιδικά έπιπλα επικρατεί το vintage, αγαπημένο είδος διακόσμησης που ταιριάζει απόλυτα σε ένα κοριτσίστικο δωμάτιο, στο οποίο σίγουρα επικρατεί η πανδαισία του ροζ και του λευκού.

Ένα κρεβάτι με ουρανό, δίπλα στο παράθυρο, ένα λευκό γραφείο, μια συρταριέρα με καθρέφτη, είναι τα έπιπλα που συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, που κάθε κοριτσάκι θα αναζητούσε για το παιδικό του δωμάτιο.

Τέλος, αν θέλουμε να αγοράσουμε παιδικά έπιπλα για έναν έφηβο που ποια βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και θέλει ένα πιο σοβαρό στιλ διακόσμησης, δεν έχουμε παρά να επενδύσουμε σε μπεζ & καφέ αποχρώσεις. Είναι ουδέτερα χρώματα τα οποία ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και δίνουν μια ζεστή αίσθηση στο χώρο.

paidiko domatio2

Επενδύστε σε έναν αγαπημένο καναπέ κρεβάτι ο οποίος καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο, ενώ έχει και αποθηκευτικά συρτάρια! Δημιουργήστε το δικό σας παιδικό δωμάτιο με τα πιο εντυπωσιακά έπιπλα δωματίου!

Για έπιπλα στην Β. Ελλάδα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα kaimasidis.gr και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που θέλετε!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69