Αποτελεσματικές αποφράξεις σε όλη την Αττική και στην Αθήνα

apofraxeis

Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι μας έχει χτυπήσει την πόρτα για τα καλά. Καθημερινά την καλοκαιρινή περίοδο δεχόμαστε κλήσεις όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από πιο απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής όπως το Σούνιο, η Ανάβυσσος και η Σαρωνίδα καθώς οι περιοχές αυτές αντιμετωπίζουν προβλήματα με το αποχετευτικό δίκτυο, τα οποία εντείνονται με την αύξηση του πληθυσμού.

Πράγματι, την καλοκαιρινή περίοδο, οι περισσότεροι μένουν στις εξοχικές τους παραθαλάσσιες κατοικίες ώστε να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Αττικής, χωρίς να αναγκάζονται να ταξιδεύουν σε κάποια πόλη της επαρχίας.

Το βασικό μειονέκτημα αυτών των παραθαλάσσιων περιοχών οι οποίες βρίσκονται στα νοτιοανατολικά της Αττικής είναι ότι το αποχετευτικό δίκτυο είναι πολύ παλιό και οι σωληνώσεις είναι σε κακή κατάσταση λόγω της φθοράς που υφίστανται με το πέρασμα του χρόνου. Αυτά τα προβλήματα, ταλαιπωρούν τους κατοίκους στις συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίοι όταν μας καλούν παραπονιούνται για ανυπόφορη δυσοσμία.

sifoni

Οι αποχετεύσεις αποτελούν ειδικότητα των έμπειρων συνεργατών μας οι οποίοι έρχονται σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας ή της Αττικής και αν τους καλέσετε προκειμένου να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημά σας. Αποκαθιστούμε πλήρως και συντηρούμε αποχετευτικά προβλήματα, αναλαμβάνουμε εργασίες που σχετίζονται με σιφώνια, λεκάνες, υδρορροές, νιπτήρες, ντουζ μπάνιων και νεροχύτες κουζίνας.

Ακόμη, πραγματοποιούμε επαγγελματικές αποφράξεις υπονόμων, εργοστασιακών μονάδων, που διοχετεύουν τα λύματά τους σε δεξαμενές, και επεξεργασία λιπωδών αποβλήτων. Μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, νοσοκομεία, εργοστάσια, δήμου και κοινότητες όλα αυτά τα χρόνια έχουν εξυπηρετηθεί από εμάς με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας: apofraxakias.com.gr