tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπομπονιέρες βάπτισης – Τι να επιλέξω;

mpomponier3

Το παιδάκι σας μεγάλωσε και ήρθα η ώρα την βάπτιση! Ένα από τα πιο χαρμόσυνα γεγονότα της παράδοσής μας που δίνει ευτυχία και χαρά σε γονείς και συγγενείς, αλλά και λίγη γλυκιά δυσαρέσκεια στο παιδάκι που σαν θα μπει στην κολυμπήθρα θα κλάψει και λίγο! Η οργάνωση αυτής της ιδιαίτερης περίστασης είναι δύσκολη και όλο το βάρος πέφτει στην μαμά αλλά και στην νονά που με άγχος τρέχει να ψάξει να βρει βαπτιστικό σταυρό, βαπτιστικά ρουχαλάκια και άλλα απαραίτητα αντικείμενα για το ευτυχές γεγονός!

Οι μπομπονιέρες βάπτισης είναι η διαδικασία επιλογής που δυσκολεύει ίσως τους εμπλεκόμενους περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλα, αφού οι επιλογές είναι πολλές διάφορες! Εμείς θα αναδείξουμε κάποιες από τις in τάσεις στις μπομπονιέρες βάπτισης το 2014 που αγαπήθηκαν, προξένησαν ευχάριστες εντυπώσεις και αποτέλεσαν ιδανικό ενθύμιο για πολλούς μπαμπάδες και πολλές μαμάδες!

Όταν το ενθύμιο είναι και διακοσμητικό

Αν δεν επιλέξετε συγκεκριμένα υλικά για να συνθέσετε την μπομπονιέρα με τα κουφέτα και θέλετε ένα έτοιμο προϊόν τότε η ιδανικότερη επιλογή για εσάς, είναι μπομπονιέρες που να μπορούν να λειτουργήσουν ως διακοσμητικά στοιχεία! Ο χρηστικός τους χαρακτήρας εξυπηρετεί διακοσμητικούς σκοπούς στο σπίτι, ενώ παράλληλα μπορούν να βρουν περίβλεπτη θέση σε κάθε σπίτι ώστε κάθε φορά που κάποιος τα κοιτά θα θυμάται την βάπτιση του μωρού σας! Αναμφίβολα ένα από τα πιο έξυπνα ενθύμια, οι μπομπονιέρες βάπτισης με διακοσμητικό χαρακτήρα είναι από τις πιο έξυπνες επιλογές!

mpomponier4

Ενθύμια- παιχνίδια

Φυσικά οι καλεσμένοι σας δεν είναι μόνο μεγάλοι αλλά είναι και παιδάκια! Οι φίλοι και γονείς αποκτούν ένα όμορφο δωράκι που προσφέρεται γι' αυτήν την όμορφη και συγκινητική μέρα σαν δώρο από το μωράκι σας στους μικρούς του φίλους! Προσφέρετε λοιπόν ενθύμια για την βάπτιση του παιδιού σας που θα κάνουν και άλλα παιδάκια πολύ χαρούμενα!

Φτιάχνοντας την μπομπονιέρα από το 0

Εμείς σας προτείνουμε την δημιουργία μιας κομψής μπομπονιέρας που θα απαρτίζεται από συγκεκριμένα υλικά! Δώστε στις μπομπονιέρες βάπτισης την εμφάνιση δώρου χρησιμοποιώντας ως εξωτερικό κάλυμμα ένα κουτάκι! Διαλέξτε εσείς το χρώμα που θέλετε!

Στην συνέχεια διαλέξτε χρωματιστά τούλια και χρησιμοποιήστε το καθένα για να βάλετε μέσα λίγα κουφέτα, και δέστε το πουγκάκι που φτιάξατε με μια όμορφη χρωματιστή κορδέλα! Επίσης αντί για τούλι και κορδέλα μπορείτε να βάλετε κατευθείαν πουγκάκι! Βάλτε το πουγκάκι που φτιάξατε μέσα στο κουτί και έχετε δημιουργήσει μια όμορφη μπομπονιέρα! Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε ιδανικά ενθύμια!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα weddingcards.gr .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69