tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημερίδα με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για τις γυναίκες αστυνομικούς

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας με αφορμή την επερχόμενη 8η Μαρτίου η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργάνωσε μία Ημερίδα προς Τιμή του γυναικείου αστυνομικού προσωπικού που υπηρετεί στα γεωγραφικά όρια του Νομού Ημαθίας.

Οι άρτιες εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, στο Πανόραμα Βέροιας, φιλοξένησαν σήμερα την Ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση, στην οποία ό ειδικός ακτινολόγος μαστού Δρ. Μπουτσιάδης Κωνσταντίνος ανέπτυξε το θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού καθώς επίσης και η Λένου Έλενα ιδρυτής της εταιρείας KYKLOS COSMETICS ανέπτυξε το θέμα της περιποίησης και ευεξίας της γυναίκας και την επίδραση της στην καθημερινότητα της.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α Ημαθίας Ανδρέας Καλογερόπουλος, ενώ για τον πολύπλευρο ρόλο της γυναίκας στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε η Αστυνομική Διευθύντρια , Διοικητής της Σ.Μ.Ε.Β.Ε. Σοφία Γαϊτανίδου. Ο πρόεδρος της Ένωσης κατά τον χαιρετισμό του τόνισε πως η σημερινή εκδήλωση δεν μπορεί να είναι μόνο μία μέρα γιορτής, αλλά και ευαισθητοποίησης, αναγνώρισης, αποδοχής και υπενθύμισης πως ο αγώνας των γυναικών σε όλα τα επίπεδα είναι διαρκής και πως η Ένωση θα βρίσκεται πάντοτε αρωγός στις προσπάθειες τους.

Στην λήξη της εκδήλωσης, η εταιρεία KYKLOS COSMETICS μοίρασε σε όλες τις γυναίκες από ένα λευκό τριαντάφυλλο με ένα προϊόν της εταιρείας, με μέριμνα της κας Γαϊτανίδου μοιράστηκαν λουλούδια σε γλαστράκι σε κάθε μία από τις παρευρισκόμενες κυρίες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69