tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φαρμακευτικό υλικό στις τρεις επιχειρησιακές ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας

Σήμερα 13/02/2024 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας αξιοποιώντας την δωρεά φαρμακευτικού υλικού του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας «Σ.Φ.Η.Π.» αλλά και με ιδίες δαπάνες προσέφερε στις τρεις επιχειρησιακές ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας ( Ο.Π.Κ.Ε. , ΔΙ.ΑΣ. και Διμοιρία Υποστήριξης Ημαθίας) από ένα φαρμακείο με πλήρες φαρμακευτικό υλικό για κάθε έκτακτη ανάγκη παροχής πρώτων βοηθειών καθώς και ειδικούς επιχειρησιακούς αιμοστατικούς επιδέσμους «Tourniquet».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση αναφέρει:

"Σε μία ιδεατή Αστυνομία, σε μία ιδανικά οργανωμένη κρατική υπηρεσία, ο ιατρικοφαρμακευτικός εξοπλισμός των ένστολων επιχειρησιακών ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας θα έπρεπε να είναι δεδομένος. Τόσο δεδομένος όση και η υποχρέωση των ενστόλων να φορούν στολή κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Στην έκθεση των παραπάνω συνθηκών, έρχεται η ίδια η κοινωνία να καλύψει αυτά τα κενά. Γι΄αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σ.Φ.Η.Π. για τη θετική του ανταπόκριση με την προσφορά φαρμακευτικού υλικού προς την Ένωση και τα μέλη μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69