tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή δώρισε η 'Χοροθεραπεία' στον Δήμο Βέροιας

Ο Χορευτικός Όμιλος «Χοροθεραπεία»προχώρησε στην δωρεά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στον Δήμο Βέροιας.

Η τελετή της δωρεάς πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

xorotherap vorgiazidis

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο καρδιολόγος Χρήστος Ταχματζίδης.

Ο Χορευτικός Όμιλος “Χοροθεραπεία” θέλοντας να προσφέρει στην τοπική κοινωνία των οποίων είναι μέλη οι χορευτές του προχώρησαν σε αυτήν την δωρεά, προσφέροντας περίσσευμα της καρδιάς τους, επιδεικνύοντας αγάπη και αλληλεγγύη, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Η σύγχρονη κοινωνία μαστίζεται από καρδιαγγειακά νοσήματα που είναι και η πρώτη αιτία θανάτου. Μία έκφραση αυτών των νοσημάτων είναι το οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. Αυτό το ‘μαγικό μικρό σύγχρονο θαύμα’, ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής, θα μπορέσει να σώσει τη ζωή όποιου συμπολίτη μας το έχει ανάγκη.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουν στην πρόληψη οι καρδιολόγοι προτρέποντας τους πολίτες να αθλούνται, να περπατούν, να χορεύουν, να κόψουν το κάπνισμα και να μειώσουν το άγχος, ώστε να βελτιώσουν πραγματικά την σωματική, πνευματική και ψυχική τους υγεία.

Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής θα τοποθετηθεί σε προσβάσιμο σημείο εντός του κτιρίου του Δημαρχείου και θα χρησιμοποιηθεί σε όποιον συνάνθρωπό μας το έχει ανάγκη. Γι αυτόν τον σκοπό θα εκπαιδευτεί προσωπικό του δήμου ώστε να αξιοποιηθεί αυτό το ιδιαίτερο δώρο. Γι αυτό θα μεριμνήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Δέλλας, όπως είπε ο Δήμαρχος.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69