tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μανώλης Σπαθάς, ο καλύτερος μασέρ της Ευρώπης βραβεύθηκε από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας

Τον Μανώλη Σπαθά βράβευσε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκιρίνης, ως τον καλύτερο μασέρ στο θεραπευτικό μασάζ σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σε μια σεμνή τελετή που έγινε την Πέμπτη στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας ο Μανώλης Σπαθάς, με καταγωγή από το Καμποχώρι Ημαθίας, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο.

spathas manos2

Ο Μανώλης Σπαθάς σπούδασε όλη την πολύτιμη σοφία της κινέζικης ιατρικής και μασάζ στη Μελβούρνη και πέρασε κατευθείαν στην πράξη.

Ο ταλαντούχος Μανώλης Σπαθάς, έχει χρυσά χέρια και μετά από την πολύ επιτυχημένη καριέρα του στην Μύκονο, στην Αθήνα και στο εξωτερικό καταστάλαξε στην Βέροια.

Βρίσκεται ανάμεσα στους 30 καλύτερους μασέρ του κόσμου στη λίστα έγκυρου αμερικάνικου περιοδικού, θα εξαφανίσει από το σώμα και το πνεύμα σας όλη την ένταση της πόλης με ινδικό headmasage, swedish, relaxing ή τα κορυφαία κινέζικα μασάζ και sίx senses, με τεχνικές για την ικανοποίηση όλων των αισθήσεων.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων, στο κομμάτι του σπα. Έχει ακόμα πελάτες στο εξωτερικό και ταξιδεύει για προσωπικά ραντεβού συχνά. Υπήρξε προσωπικός μασέρ πολλών διασημοτήτων, όπως του πρίγκιπα του Κατάρ, της Ναόμι Κάμπελ, της Καρολίνα Κούρκοβα, του Ρομάν Αβράμοβιτς, του Πιρς Μπρόσναν και του Χιού Τζάκμαν.

Κατά την μακρά του πορεία ο Μανώλης έχει προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν οικονομικούς πόρους. Πέρσι τιμήθηκε από την Ενορία του Αγίου Μάμα στη Χαλκιδική καθώς προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στους φιλοξενούμενους του γηροκομείου. Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και για τους κατοίκους του Δήμου Αλεξάνδρειας που δεν έχουν την οικονομική άνεση να ωφεληθούν από την συγκεκριμένη θεραπεία, με τον κ. Γκιρίνη να καλοδέχεται την προσφορά του.

Περισσότερες πληροφορίες: Μανώλης Σπαθάς +30 697 990 2311, ώρες επικοινωνίας 20.00-00.00

Φωτογραφίες: ΑνΕπίκαιρος

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69