tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσουν οι Ελευθεροεπαγγελματίες Παιδίατροι στην Βέροια

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν.Θεσσαλονικής θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση στη Βέροια το Σάββατο 16/9/2023 και ώρα 6.00 μμ στο ξενοδοχείο ‘’Αιγές Μέλαθρον’’.

"Το κύριο θέμα της ΓΣ αποτελεί η μετονομασία της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Νομού Θεσσαλονίκης σε Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βόρειας Ελλάδας. Καθώς μέχρι στιγμής έχουμε μέλη από Βέροια, Καστοριά, Κοζάνη , Φλώρινα , Νάουσα, Κατερίνη, Ξάνθη,  Αλεξανδρούπολη, Χαλκιδική, Πτολεμαϊδα, Σέρρες, Καβάλα, Έδεσσα, Γιαννιτσά και Δράμα,  θεωρούμε δίκαιο  για την καλύτερη εκπροσώπηση των συναδέλφων και προκειμένου να δώσουμε τα κίνητρα για τη δυναμικότερη ενασχόληση όλων μας με τα επαγγελματικά και εκπαιδευτικά δικαιώματα μας και σαφώς για τη συνοχή της παιδιατρικής κοινότητας το ‘’άνοιγμα ‘’ της ‘Ενωσης μας στη Βόρεια Ελλάδα.

Πριν την έναρξη της ΓΣ θα πραγματοποιηθεί  ομιλία του αντιπροέδρου μας κ. Νίκου Καρανταγλή με θέμα: ‘’ Νέα δεδομένα στον HPV εμβολιασμό : πώς μπορούμε να αυξήσουμε την εμβολιαστική κάλυψη αγοριών και κοριτσιών στα ιατρεία μας’’.

Η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί υβριδικά ( το link θα κοινοποιηθεί με mail).

Θα ακολουθήσει ψηφοφορία η οποία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά από την εταιρεία electobox (θα υπάρχει στον χώρο τεχνική υποστήριξη) προκειμένου να εκλεγούν αντιπρόσωποι για τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων (ΠΟΜΕΠ). Να σημειωθεί ότι όσα περισσότερα εγγεγραμμένα μέλη έχουμε, τόσους περισσότερους αντιπροσώπους μπορούμε  να εκλέξουμε.

Συνάδελφοι, η Ένωση μας επιβάλλεται να έχει δυνατή φωνή στην Ομοσπονδία. Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και πολλούς αγώνες να κερδίσουμε προκειμένου να έχουμε λόγο στα κοινωνικά δρώμενα που αφορούν στη παιδιατρική κοινότητα και να ενισχύσουμε τον ρόλο μας στην παιδιατρική περίθαλψη της χώρας μας προς όφελος πάντα του παιδιού, του εφήβου και της οικογένειάς του. Η δύναμη όμως βρίσκεται στους πολλούς και για να είμαστε πολλοί πρέπει να συμμετέχουμε όλοι !!!!

Εξάλλου, θεωρούμε σημαντική και την δια ζώσης πλέον επικοινωνία και κοινωνική αλληλεπίδραση συναδέλφων όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και των γύρω νομών.

SAVE THE DATE λοιπόν και κανονίστε να τακτοποιήσετε και την εγγραφή σας στην Ένωση (όσοι δεν είσαστε ήδη εγγεγραμμένοι) προκειμένου να έχετε δικαίωμα υποψηφιότητας για τις εκλογές των αντιπροσώπων στη  ΠΟΜΕΠ", αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:  

Όλγα Τζέτζη    (Θεσσαλονίκη)             6936941971

Έλσα Καλούδη(Θεσσαλονίκη)             6907916111

Σταυρούλα Παπαχατζή (Βέροια)       6974367659

Άκης Σωφρονίδης (Καστοριά)             6972337433

Ιωάννης Ρίτσας (Θεσσαλονίκη)          6977194678

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69