tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Συρμούλας Τζήμα στο Νοσοκομείο Βέροιας

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα Τόπη πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον διοικητή Ηλία Πλιόγκα, την διευθύνουσα Δήμητρα Πραντσιδου, την τομεαρχισσα Δήμητρα Βενιοπουλου και την διοικητική διευθύντρια Χριστίνα Καραγιάννη.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τις διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες και τις κλινικές. Συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα ζητήματα που τους απασχολούν. "Σίγουρα οι ανάγκες είναι υπαρκτές και οφείλουμε να εργαστούμε προς την επίλυση αιτημάτων" τόνισε σε δήλωσή της και πρόσθεσε:

"Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την υγεία. Η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου μας είναι έργο πνοής επί Απόστολου Τζιτζικώστα. Υπερσύγχρονες δομές και εγκαταστάσεις προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Ημαθίας, χάρις στους ακούραστους εργαζόμενους,στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο και διαχρονικό ευχαριστώ!

Στον χώρο του νοσοκομείου μας στεγάζεται και το παράρτημα του ΟΚΑΝΑ, δομή κατά των εξαρτήσεων υψίστης σημασίας την οποία επίσης επισκέφτηκα. Επιτελεί τεραστιο έργο και συζητήσαμε για την προσεχή υλοποίηση του κέντρου ψυχικής υγείας, έργο επιβεβλημένο και απαραίτητο που θα ανακουφίσει τον νομό μας".

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69