tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ρινοπλαστική για ένα αρμονικό πρόσωπο!

Η ρινοπλαστική (πλαστική μύτης) είναι η επέμβαση χάρη στην οποία αποκαθίσταται η αρμονία του προσώπου βελτιώνονται οι αναλογίες της μύτης, πάντα σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Στην περίπτωση αυτή, μιλάμε για αισθητική ρινοπλαστική, η οποία γίνεται καθαρά για λόγους αισθητικής και πραγματοποιείται σε ασθενείς που δεν έχουν πρόβλημα με την αναπνοή τους. Ωστόσο, η ρινοπλαστική, μπορεί να αποκαταστήσει και τη λειτουργία της αναπνοής και τότε αναφερόμαστε στη λειτουργική ρινοπλαστική. Συχνά οι ασθενείς επιλέγουν αισθητική με ταυτόχρονη λειτουργική ρινοπλαστική, καθώς όταν για παράδειγμα, μια μύτη έχει τραυματιστεί, σχετίζεται και με λειτουργικές ανωμαλίες.

Για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η ρινοπλαστική;

rinopla2.jpg

Η ρινοπλαστική, με κόστος που εξαρτάται από την κάθε περίπτωση, πραγματοποιείται συνήθως για να διορθώσει το μέγεθος, το εύρος ή το πάχος της μύτης, με σκοπό να αποκαταστήσει την ισορροπία του προσώπου. Επίσης, διορθώνει το μέγεθος και τη θέση των ρουθουνιών, αποκαθιστώντας τα πλατιά ή ασύμμετρα ρουθούνια, την εμφανή καμπούρα (ύβο) ή εντύπωμα στη ράχη της μύτης,  μια μεγάλη πτωτική ή ανασηκωμένη κορυφή της μύτης, τη ρινική ασυμμετρία και την παραμόρφωση της μύτης μετά από κάποιον τραυματισμό ή ενδεχομένως και από προηγούμενη ρινοπλαστική. Επίσης, μπορεί να αποκαταστήσει τα προβλήματα της αναπνοής που μπορεί να οφείλονται σε στραβό ρινικό διάφραγμα, υπερτροφία στις κάτω ρινικές κόγχες, πρόβλημα στην έσω ή έξω ρινική βαλβίδα ή σύμπτωση των ρουθουνιών κατά την εισπνοή.

Εάν, λοιπόν, νιώθετε ότι η μύτη σας δυσλειτουργεί ή επηρεάζει αρνητικά τη συνολική εικόνα του προσώπου σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο και έμπειρο πλαστικό χειρουργό, έτσι ώστε να ενημερωθείτε πλήρως για τη διαδικασία και την τιμή της επέμβασης και να προχωρήσετε, έπειτα, μαζί με στόχο ένα άρτιο αποτέλεσμα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69