tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δύο ασθενοφόρα για ολόκληρο το νομό σε μία βάρδια

«Αποδεκατισμένες» είναι οι δυνατότητες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στο νομό Ημαθίας. Είναι χαρακτηριστικό πως σε ολόκληρο το νομό σήμερα, η πρωινή βάρδια διέθετε μόλις δύο ασθενοφόρα, με το ένα από τα δύο, να πραγματοποιεί διακομιδή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Και την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι δέχονται επιθέσεις, όπως η χθεσινή, με την ΕΛ.ΑΣ. να σχηματίζει δικογραφία σε βάρος 56χρονου που γρονθοκόπησε διασώστη.

«Δυστυχώς, ανάλογα περιστατικά σημειώνονται σε όλη τη χώρα εις βάρος συναδέλφων μας. Και σε εμάς στην Ημαθία, δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Χθες, ένας ασθενής διαφώνησε σχετικά με το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε ο συνάδελφος και δε δίστασε να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει», λέει στο GRTimes ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος», Φίλιππος Παπαστεριόπουλος.

Υπογράμμισε την επιτακτική ανάγκη για αυστηροποίηση των ποινών σε ανάλογες καταστάσεις, κάτι που όπως είπε «άλλαξε από το 2019, αλλά χρειάζεται περισσότερο, καθώς οι επιθέσεις όπως διαπιστώνουμε, συνεχίζονται».

Πηγή: https://www.grtimes.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69