tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημερίδα με θέμα τις θρομβώσεις πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΜΑΕΔ (φωτογραφίες)

Ημερίδα διαλόγου με θέμα «Θρομβώσεις Περιφερικών Αγγείων» διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων (ΚΕΜΑΕΔ) Δήμου Βέροιας.

Η ημερίδα με ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στον χώρο του Κέντρου, παρουσία φίλων του ΚΕΜΑΕΔ και μαθητών.

Η εθελόντρια διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου Μιχαηλίδου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, λέγοντας ότι κάθε μήνα το ΚΕΜΑΕΔ θα διοργανώνει ομιλίες γύρω από θέματα ιατρικά, με σκοπό την ενημέρωση και την προαγωγή της πρόληψης.

Εισηγητής και συντονιστής της ημερίδας ήταν ο Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου, Ιατρός - Νευρολόγος Γιώργος Τσαλέρας.

Ο Δρ. Γιάννης Βογιατζής Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας μίλησε για τις παθήσεις – θρομβώσεις των φλεβών με εξειδίκευση στην πνευμονική εμβολή, ενώ ο Ειδικός Αγγειοχειρουργός Δημήτρης Λυκόπουλος αναφέρθηκε στις θρομβώσεις αγγείων.

Στην ημερίδα παραβρέθηκε ο Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας Ηλίας Πλιόγκας, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο αντιπρόεδρος ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας Κώστας Ρίζος, μαθητές από τη Σχολή Νοσοκόμων του Νοσοκομείου, μαθητές από τη Σχολή Φυσικοθεραπευτών του ΟΑΕΔ, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας, φίλοι κι εθελοντές του ΚΕΜΑΕΔ κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69