tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοροναϊός: 25 νέα κρούσματα, στα 2.170 τα συνολικά – 101 θάνατοι

Δύο θάνατοι ασθενών με κοροναϊό σημειώθηκαν σήμερα ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 101.

Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται στα 2.170 μετά την επιβεβαίωση 25 νέων κρουσμάτων σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας κατά την επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού το τελευταίο 24ωρο.

Πρόκειται για περαιτέρω μείωση των νέων κρουσμάτων, κάτι που γεννά σε όλους μας ελπίδες όσο αφορά τη μάχη μας κατά του κοροναϊού.

Από τους νοσούντες οι 555 σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ 869 με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε ΜΕθ νοσηλεύονται 76 συμπολίτες μας, με μέση ηλικία τα 68 έτη. Εξ αυτών 17 είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 80% έχει υποκείμενο νόσημα ή ηλικία άνω των 70.

Παράλληλα 27 άτομα εξήλθαν από τις ΜΕΘ.

«Ο κοροναϊός περιορίζεται»

«Καταγράφεται σταδιακή μείωση κρουσμάτων, όσων νοσηλεύονται αλλά και όσων καταλήγουν από επιπλοκές» είπε ο κ. Τσιόδρας, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας.

Συμπλήρωσε, δε, πως ο αριθμός διασποράς στη χώρα μας (R0) είναι κάτω από ένα, γεγονός που σημαίνει πως στην πατρίδα μας «ο κοροναϊός περιορίζεται».

Τι είπε για όσους πήγαν στην επαρχία

Παράλληλα ο κ. Τσιοδρας έκανε ειδική αναφορά σε όσους έφυγαν με προορισμό την επαρχία, λέγοντας πως είναι σημαντικότατη η τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας.

«Ακόμα και με πονόλαιμο», τόνισε χαρακτηριστικά, πρέπει να γίνει αυτοαπομόνωση, για την προστασία των μονίμων κατοίκων της επαρχίας και ειδικά όλων όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

«Δεν ξέρω αν μετακινήθηκαν νόμιμα ή παράνομα, αλλά δεν θα ήθελα να χαλάσουμε ό, τι χτίσαμε. Εγώ δεν θα ήθελα να έχω τέτοια ευθύνη πάνω μου, ότι μετέφερα τον ιό» κατέληξε ο κ. Τσιόδρας.

Πηγή: www.in.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69