tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκδοση μελισσοκομικής ταυτότητας

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας ενημερώνει τους ενεργούς μελισσοκόμους της, ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 37/48518/22-2-2022 (ΦΕΚ Β ́924) χορηγείται ατομική ψηφιακή μελισσοκομική ταυτότητα σε κάθε ενεργό μελισσοκόμο που είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο.

Για την έκδοση της μελισσοκομικής ταυτότητας ΟΛΟΙ οι ενεργοί μελισσοκόμοι οφείλουν να στείλουν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 17/5/2024

Μία πρόσφατη ψηφιακή έγχρωμη φωτογραφία προσώπου, διαστάσεων 354 Χ 413 pixels και με ανάλυση 300 dpi
Ονοματεπώνυμο και Πατρώνυμο
Διεύθυνση Κατοικίας
Αριθμό Μελισσοκομικού Μητρώου
Σκαναρισμένη αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο
ΑΦΜ
Τηλέφωνο και
Προσωπικό email

Στο θέμα του email πρέπει να αναγράφεται απαραιτήτως «EL 053/… Oνομ/μο»

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (1-5) ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Σε κάθε μεταβολή των προσωπικών σας στοιχείων (π.χ. αλλαγή αστυνομικής ταυτότητας κ.ά.), να φροντίζεται για την έγκαιρη επικαιροποίηση αυτών πρωτίστως ηλεκτρονικά στο https://www.gov.gr/arxes/oloi-foreis/agrotikes-anaptuxes-kai-trophimon/psephiakes-uperesies-gia-melissokomous, εάν αυτό δεν είναι εφικτό τότε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο γραφείο της ΔΑΟΚ Hμαθίας προσκομίζοντας τα αντίστοιχα έγγραφα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ημαθίας, στα τηλέφωνα 2331350148 (Μελπομένη Σπανουδάκη) και 2331350183 (Καλλιόπη Παπαοικονόμου)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69