tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημερωτική ημερίδα για ιδιοκτήτες ακινήτων διοργάνωσε η ΠΟΜΙΔΑ στην Βέροια

Ενημερωτική ημερίδα για τις νέες νομοθετικές εξελίξεις στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία διοργάνωσε το τοπικό παράρτημα Βέροιας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Φλεβάρη στην αίθουσα «Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος» του Δικηγορικού Συλλόγου, παρακολούθησαν δικηγόροι, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Στέργιος Σουροβίκης, ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και η πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.

Στο πάνελ ήταν και ο συνδετικός κρίκος της εκδήλωσης ο Δικηγόρος Παναγιώτης Δαβόρας, Μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροια και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας.

Στην ημερίδα που είχε θέμα «Εξελίξεις στη νομοθεσία και τις συναλλαγές της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας», κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ & UIPI, Δικηγόρος Στράτος Παραδιάς. Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ - Πρόεδρος Ιδιοκτητών Θεσσαλονίκης - Δικηγόρος Κώστας Χαϊδούτης και ο Ειδικός Σύμβουλος Ασφάλισης Κτιρίων της ΠΟΜΙΔΑ Νίκος Κεχαγιάογλου αναφέρθηκαν σε θέματα που άπτονται τον καθηκόντων τους.

Ο κ. Παραδιάς αναφέρθηκε στα κύρια ζητήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας, όπως την φορολογία ακινήτων, τις μισθώσεις κατοικιών, τη στεγαστική πολιτική, το Κτηματολόγιο, τα συμβόλαια, τις βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών, την πολεοδομική νομοθεσία, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, τα δημοτικά τέλη, την ασφάλιση κτιρίων κ.α. Επίσης, αναφέρθηκε στην πρόταση της ΠΟΜΙΔΑ για την κατοικία και τα οφέλη της στους ενοικιαστές και ιδιοκτήτες, που είναι η μόνη λύση. Την τριετή φορολογική απαλλαγή των μισθωμάτων κατοικιών που ήταν κενές το 2023.

Τέλος ακολούθησε συζήτηση με το κοινό και απαντήθηκαν θέματα φορολογικά, μισθωτικά και τεχνικά.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Πλάκας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69