tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άνοιξαν τις πύλες τους τα καταστήματα αθλητικών ειδών στην Βέροια - Αγωνία για την επόμενη ημέρα

Η περίοδος καραντίνας για τα καταστήματα αθλητικών ειδών τελείωσε. Από σήμερα οι ιδιοκτήτες τους επέστρεψαν στην δουλειά και τα καταστήματα άνοιξαν για το καταναλωτικό κοινό. Με μέτρα προστασίας όπως μάσκες, γάντια, συγκεκριμένο αριθμό πελατών εντός καταστήματος (η αλήθεια είναι ότι δεν δημιουργήθηκαν και ουρές την πρώτη ημέρα), υποδέχθηκαν τους πελάτες μετά την πολυήμερη διακοπή των εργασιών τους λόγω κορονοϊού. 

sportmania antisip mask 3

Από το πρωί της Δευτέρας, δειλά - δειλά οι πελάτες μπήκαν στα καταστήματα αθλητικών ειδών, είδαν προϊόντα κι έκαναν τις αγορές τους. Τα καταστήματα έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα προϊόντα και είναι έτοιμα να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

sportmania antisip mask 1

Μπορεί το άνοιγμα των καταστημάτων να ήταν μια χαρούμενη εξέλιξη για τους επαγγελματίες ωστόσο η ζημιά που έγινε ήταν μεγάλη και η αγωνία για το αύριο παραμένει. "Το Πάσχα που χάσαμε μας διέλυσε. Δεν ξέρω αν μέσα στον επόμενο χρόνο κατορθώσουμε να βγάλουμε την ζημιά που είχαμε αυτό διάστημα" δήλωσε στον "Πληροφοριοδότη" ο Μιχάλης Μαρολαχάκης, ιδιοκτήτης του καταστήματος αθλητικών ειδών "SRORTmania" στην Βέροια.

sportmania antisip mask 6

Αναφορικά με την επόμενη ημέρα, ο κ. Μαρολαχάκης επισημαίνει: "Φυσικά και αγωνιούμε με το τι θα γίνει το επόμενο διάστημα. Μεγάλες εταιρείες έχουν σταματήσει την παραγωγή της χειμερινής κολεξιόν και αυτό μας τρομάζει γι αυτό που θα έρθει. Για να σταθούμε όρθιοι στις υποχρεώσεις μας θα πρέπει να στηριχθούμε από την πολιτεία με μέτρα, όπως ευνοϊκή δανειοδότηση. 

Όσον αφορά το διάστημα της καραντίνας, εκτός από ζημιογόνο ήταν και μελαγχολικό για τους επαγγελματίες του χώρου. "Δεν κάναμε πολλά πράγματα. Κάναμε την απογραφή μας και είχαμε μικρή κίνηση στο e-shop μας. Οι παραγγελίες που δεχθήκαμε αφορούσαν κυρίως μικρά βάρη γυμναστικής".

sportmania antisip mask 8

sportmania antisip mask 4

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69