tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκινά την Μ. Δευτέρα το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων

Με πασχαλινό ωράριο θα λειτουργούν από την Μεγ. Δευτέρα 25 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα της Βέροιας , σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης . Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου όλα τα εμπορικά καταστήματα δύνανται να παραμείνουν ανοιχτά βάσει του νόμου 4177/2013, με προτεινόμενο ωράριο 11 το πρωί με 4 το απόγευμα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αναλυτικότερα, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5:00 έως τις 9:00 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11:30 το πρωί και θα κλείσουν στις 6:30 το απόγευμα , ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα, την Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Μαΐου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, (στις 3/5 λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς).

Στο μεταξύ, από την Τετάρτη 4 Μαΐου ξεκινά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος που προβλέπεται από τον νόμο 4177/2013 και η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 του μηνός. Επειδή η πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου είναι η 1η Μαΐου, η οποία όμως συμπίπτει με επίσημη αργία του κράτους (Κυριακή του Πάσχα), η δυνατότητα αυτή μετατίθεται, με βάση το νόμο, για την επόμενη Κυριακή 8 Μαΐου με προτεινόμενο ωράριο 11π.μ. έως 4 μ.μ.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου καλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν την αγορά της πόλης, ενισχύοντας την τοπική ανάπτυξη και οικονομία και εύχεται στους εμπόρους- καταστηματάρχες να βιώσουν την ζωντάνια και την κίνηση της αγοράς και να νοιώσουν δικαίωση των κόπων τους.- Επίσης συνάδελφοι, σας παρακαλούμε η τήρηση του ωραρίου είναι ηθική υποχρέωση όλων μας απέναντι στον συνάδελφο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69