tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Γυμνάσιο Μακροχωρίου επισκέφθηκε το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ

"Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!!!

«Η ισχύς εν τη ενώσει»!! Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!!! Αυτό το συμπέρασμα αποκομίσαμε από την επίσκεψή μας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις 21/3/2024 στο «Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» με τους μαθητές του τμήματος Γ2 του σχολείου μας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Μέσα από τις δράσεις που οργάνωσε τόσο ο σύλλογος, όσο και η καθηγήτρια των καλλιτεχνικών του σχολείου κ. Άννα Καραγιάννη με συντονιστή τον κ. Κελεπούρη Αντώνιο, οι μαθητές μας και οι αθλητές του συλλόγου έγιναν μια ομάδα, μια παρέα μια αγκαλιά. Αναγνωρίσαμε ότι όλοι μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί, αλλά ίσοι, όλοι μπορούμε να είμαστε φίλοι. Να νοιαζόμαστε για τους άλλους και να βοηθάμε όπου και όπως μπορούμε. Να μοιραζόμαστε πράγματα, συναισθήματα, εμπειρίες. Να ακούμε τους άλλους και να δίνουμε σημασία σε όσα λένε. Να αποδεχόμαστε τους άλλους όπως είναι, να δεχόμαστε την νίκη με χαρά αλλά να παραδεχόμαστε και την ήττα χωρίς να αισθανόμαστε άσχημα. Να απολαμβάνουμε το ταξίδι και να νιώθουμε περήφανοι γιατί προσπαθούμε για το κοινό καλό, άσχετα με το αποτέλεσμα, γιατί αυτή η προσπάθεια είναι από μόνη της μια ΝΙΚΗ!!

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους μας του Συλλόγου ΑμεΑ ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ για τη φιλοξενία, τόσο τους αθλητές όσο και το άοκνο συμβούλιό του, που μας έδωσαν την ευκαιρία να γίνουμε κοινωνοί μιας τέτοιας προσπάθειας, μιας τέτοιας ιδέας για το κοινό καλό. Εις το επανιδείν!!!

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τη δασκάλα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας  κα. Αδαμίδου Κυριακή Τασούλα για τα υπέροχα δώρα που έφτιαξε για τους αθλητές του Συλλόγου, τη χελιδόνα και το διαδραστικό βιβλίο (lamb book)", αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69