tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για το μακιγιάζ με κεντρικό θέμα το κραγιόν διοργάνωσαν μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας

Ένα ξεχωριστό event ενταγμένο στο μάθημα της Κοσμητολογίας πραγματοποίησαν μαθητές του τμήματος Βοηθός Φαρμακείου - Κοσμετολογίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας.

Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαρτίου, στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του café Madarini στον Προμηθέα. Ο χώρος όπου έγινε η εκδήλωση ήταν διακοσμημένος με περιοδικά ομορφιάς, βιβλία κοσμητολογίας και προϊόντα ομορφιάς.

Εκεί οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, Κώστα Σιδέρη και Αντωνία Παπανδρώνη, αναφέρθηκαν στο μακιγιάζ, τον ορισμό της λέξης, μία σύντομη ιστορική αναφορά στην «ψιμηθίωση» - το μακιγιάζ στα ελληνικά- κι επικεντρώθηκαν στη χρήση του κραγιόν και τι αντιπροσωπεύει για τις γυναίκες.

Συζήτησαν για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή προϊόντων μακιγιάζ, κι ό,τι αφορά από την παραγωγή τους μέχρι την λήξη τους. Έμαθαν πότε καθιερώθηκε η χρήση του κραγιόν και ποια ήταν η εφευρέτρια του κραγιόν διαρκείας (long lasting κραγιόν). Τέλος αναφέρθηκαν στο σύμβολο της γυναικείας δύναμης και ομορφιάς και την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Κραγιόν που είναι η 29η Ιουλίου κάθε έτους.

Παράλληλα η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69