tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση με θέμα το σχολικό εκφοβισμό διοργάνωσε το 1ο ΓΕΛ Νάουσας

Την Τετάρτη 13/3/2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Βέτλανς ομιλία με θέμα το σχολικό εκφοβισμό από την ψυχολόγο Τηλενίκη Κυριακή και την κοινωνική λειτουργό  Κοπάντση Χριστίνα και συντονίστρια την εκπαιδευτικό Σαββατοπούλου Άννα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις της ομάδας εκπαιδευτικών του 1ου Λυκείου Νάουσας με θεματικό άξονα τις σχέσεις μεταξύ μαθητών και με σκοπό τη διερεύνηση των αιτίων του φαινομένου και τη διαμόρφωση στρατηγικών αντιμετώπισης στο πλαίσιο της οικογένειας και του σχολείου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης μετά από την αυτοπαρουσίαση των συμμετεχόντων αναφέρθηκαν περιστατικά σχολικού εκφοβισμού και αναζητήθηκαν τα αίτια και οι συνθήκες που τα παράγουν. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε αναλυτικά το θέμα από τις ειδικούς με έμφαση στις παραμέτρους των συμπτωμάτων και των διεξόδων.

Ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση στην οποία βγήκαν συμπεράσματα που αφορούσαν τους τρόπους υποστήριξης στα «θύματα» εκφοβισμού από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και ανέδειξε το θέμα της θετικής ενίσχυσης συμπεριφορών συνεργασίας, ενσυναίσθησης και σεβασμού της διαφορετικότητας στο σχολείο και την οικογένεια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69