tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για τη γιορτή της γυναίκας διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η τιμητική εκδήλωση για τον εορτασμό της Γιορτής της Γυναίκας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας.

Η εκδήλωση με τίτλο «Η ζωή είναι...γυναίκα!» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μάρτη, στο εστιατόριο «τέσσερις εποχές», στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Για θέματα που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα μίλησε η Ψυχολόγος Νατάσα Λογδανίδου.

Στην εκδήλωση η παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ, μαζί με πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν τα μέλη του συλλόγου. Παράλληλα προμηθεύτηκαν χειροποίητα κοσμήματα, που έφτιαξαν με πολύ μεράκι τα μέλη του συλλόγου ειδικά γι αυτήν την γιορτινή μέρα.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις κύριες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και όσους μας στήριξαν αλλά δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εξαίρετη ψυχολόγο Νατάσα Λογδανίδου για την εποικοδομητική ομιλία της, τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, την πρόεδρο και τις κύριες του Ερυθρού Σταυρού και την κ. Αραμπατζή Στέλλα για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν αυτή την ξεχωριστή μέρα στην εκδήλωση μας.

Επίσης, είχαμε τη χαρά να βραβεύσουμε ένα σημαντικό πρόσωπο για το σχολείο μας, την πολύτεκνη μητέρα Έφη Παρθενοπούλου Παρούτη, που φροντίζει το σχολείο μας σαν δεύτερο σπίτι της. 

Θερμά ευχαριστήρια στους χορηγούς της εκδήλωσης μας Τέσσερις Εποχές εστιατόριο, Rallis Travel, Napoli Pizza Naoussa, Ζαχαροπλαστείο "Κωνσταντίνος", Φούρνος Θανασούλη, Κτήμα Κελεσίδη, Estate Chrisohoou Winery και Αρτόκοσμος, μαζί με Μαρία Δάϊου και Κοσμά Κοσμίδη", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69