tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Β' τάξη του ΕΠΑ.Λ. Νάουσας σε θεατρική παράσταση

Την Τετάρτη 20/12/2023, οι μαθητές της Β' τάξης του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νάουσας παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Ερωτόκριτος» του Βιντσένζου Κορνάρου, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στη Μονή Λαζαριστών.

Ένα έργο μοναδικής λογοτεχνικής αξίας εμπνευσμένο από την αγάπη δύο νέων, που αντιστέκονται σε στερεότυπα και απαγορεύσεις και διεκδικούν το δικό τους μερίδιο στη ζωή και την ελευθερία. Μηνύματα διαχρονικά που αγγίζουν τους νέους και τους ωθούν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους ανεξάρτητα από το αν για τον κόσμο των μεγάλων τα όνειρα αυτά είναι μια ουτοπία. Η μουσική, η κίνηση, ο ρυθμός, το πάθος των πρωταγωνιστών συνάντησαν την ανάγκη των θεατών να ακούσουν πως αξίζει πραγματικά να προσπαθείς έστω κι αν όλα δείχνουν να είναι εναντίον σου!

Γιατί όποιος δίχως πιβουλιά του Πόθου του ξετρέχει,

εις μιάν αρχή [α' βασανιστεί], καλό το τέλος έχει.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί: Τσιακίρη Θωμαή, Μαρτίκα Αννίτα, Παληομπέη Νικολέττα, Κωνσταντίνου Κυριακή, Τσιντόγλου Αναστασία, Βλάχου Μυρτώ.

karpa epal1

Πιστοποίηση ERC εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νάουσας στη Βασική Υποστήριξη Ζωής

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, ομάδα εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νάουσας, συμμετείχε στο σεμινάριο BLS (Basic Life Support) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας απέκτησαν πιστοποίηση Ανανήπτη ERC στη Βασική Υποστήριξη Ζωής - Basic Life Support (BLS).

Το ERC είναι το Ευρωπαϊκό Διεπιστημονικό Συμβούλιο για την Ιατρική Αναζωογόνηση και την Επείγουσα Ιατρική φροντίδα. Η ERC's αποστολή του ERC είναι η διάσωση της ανθρώπινης ζωής, με τη εφαρμογή υψηλής ποιότητας καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης σε όλους.

Το πρόγραμμα εκπονήθηκε υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69