tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας στο Οχυρό Ρούπελ

Μία μοναδική εμπειρία βίωσαν οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές του γυμνασίου και λυκείου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 με την επίσκεψη τους στο Οχυρό Ρούπελ, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Αρχικά στο παρατηρητήριο πραγματοποιήθηκε όχι μόνο η τοπογραφική ενημέρωση μαθητών και καθηγητών από το στρατιωτικό προσωπικό αλλά και η ενημέρωσή τους για τον σκοπό και τη διαδικασία της κατασκευής των οχυρωματικών έργων στα σύνορα της χώρας μας με την Βουλγαρία. Ακολούθησε ξενάγηση στους επισκέψιμους χώρους του οχυρού, στο μνημείο των πεσόντων, αλλά και μέσα στις δαιδαλώδεις υπόγειες στοές του οχυρού γνωρίζοντας με βιωματικό τρόπο άγνωστα κομμάτια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Τέλος μαθητές και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την όμορφη πόλη των Σερρών και να περιηγηθούν σε αυτήν γνωρίζοντας μερικά από τα αξιοθέατά της (αρχαιολογικό μουσείο - Μπεζεστένι, πλατεία Ελευθερίας κλπ) αλλά και να γευτούν την τοπική κουζίνα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69