tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Δεσμός»: Ένα σύγχρονο Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης στην Βέροια

Ο «Δεσμός» αποτελεί ένα σύγχρονο Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης στην πόλη της Βέροιας.

Ιδρύθηκε από την Διάλλα Π. Βασιλική, μια άρτια καταρτισμένη επαγγελματία με εξειδίκευση στην παιδοψυχολογία και σχολική ψυχολογία.

ΔΙΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

"Βοηθάμε ανθρώπους να αναπτύξουν με ορθό τρόπο πολύτιμες δεξιότητες,

βοηθώντας τους να έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν!" 

Η Διάλλα Βασιλική είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ειδική Εκπαίδευση της σχολής Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Frederick. Με βάση το Καταστατικό της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικών Παιδαγωγών είναι τακτικό μέλος αυτής και φέρει την επιστημονική και επαγγελματική ιδιότητα του Ειδικού Παιδαγωγού. Επίσης, είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Κοινωνιολογικής Εταιρείας. Έχει μετεκπαιδευτεί στην Παιδοψυχολογία μέσω του ετήσιου προγράμματος επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Σχολική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Πατρών και στις Ψυχολογικές Προσεγγίσεις του Παιδικού σχεδίου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Είναι πιστοποιημένη χορηγήτρια του Αθηνά Τεστ διάγνωσης δυσκολιών μάθησης και συνεργάτης του «εργαλείου διεπιστημονικής ομάδας για την αξιολόγηση του επιπέδου λειτουργικότητας παιδιού στο φάσμα του αυτισμού», ΕΔΑΛΦΑ.

Επίσης, είναι κάτοχος του οπτικό-κινητικού τεστ Bender-Gestalt. Κατέχει πιστοποιημένη επάρκεια επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε πρόγραμμα υποστήριξης και παρέμβασης στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και πιστοποιημένη επάρκεια στην αξιολόγηση και σε τεχνικές παρέμβασης στη δυσλεξία. Έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το ψηφιακό σεμινάριο με θέμα « Χρήση Καινοτόμων Διδακτικών Στρατηγικών, Μεθόδων και Τεχνολογιών για Μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες», του έργου «Γνωστικοί πόροι για Νήπια, Εφήβους και Ειδικούς». Η Διάλλα Βασιλική έχει εκπαιδευτεί στη Δομημένη Διδασκαλία (TEACCH) για παιδιά με αυτισμό του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας (UNC) και στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ABA) για άτομα στο φάσμα του αυτισμού ή με άλλες αναπτυξιακές διαταραχές και συμπεριφοριστικά προβλήματα.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων που αφορούν την Ειδική Αγωγή, όπως ΔΕΠ-Υ, νοητική ανεπάρκεια, παιδικό ιχνογράφημα, σεξουαλική εκπαίδευση και αγωγή. Εξακολουθεί να επιμορφώνεται στον τομέα της Ειδικής Αγωγής παρακολουθώντας εκπαιδευτικά προγράμματα και συνέδρια.

ΔΙΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Υπηρεσίες:

• μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δυσγραφία, δυσαριθμησια, δυσορθογραφια),
• καθημερινή μελέτη,
• συναισθηματικές διαταραχές,
• αξιολόγηση μέσω σταθμισμένων αξιολογητικών εργαλείων,
• Παιδικό ιχνογράφημα,
•Σύνδρομο down,
• Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής με υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ),
• Εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης,
• Διαταραχές αυτιστικού φάσματος,
• Διαταραχές συμπεριφοράς,
• Αυτονόμηση και κοινωνικοποίηση.
 

Ο χώρος:

View this gallery on Flickr

Κάντε κλικ για να δείτε τις φωτογραφίες σε μεγαλύτερη ανάλυση! 

 

ΔΙΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Διάλλα Βασιλική

Κοινωνιολόγος - Ειδική παιδαγωγός

Βενιζέλου 13, Βέροια
Τηλέφωνο: 2331077685
Κινητό: 6978543813
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: https://odesmos.gr/
Βρείτε μας στο Facebook:  Δεσμός
Ακολουθείστε μας στο Instagram: odesmos.gr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69