tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Αγκαλιάζουμε» στην Βέροια (φωτογραφίες)

Τα εγκαίνια του νέου ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Αγκαλιάζουμε» πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, παρουσία συγγενών, φίλων, συνεργατών κι εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το νέο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Αγκαλιάζουμε», επί της οδού Πιερίων 79Α στην Βέροια, των Κωνσταντίνου Μπέκα και του Ευάγγελου Παπαδόπουλου, άνοιξε τις πύλες του επίσημα εχθές, με την τελετή του αγιασμού.

Ο Αρχιμ. Μητροφάνης Τουτζιαράκης από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου – Αγίου Νεκταρίου Βεροίας, τέλεσε τον αγιασμό κι ευλόγησε τον νέο επαγγελματικό χώρο.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στις εξοπλισμένες αίθουσες από τους ιδιοκτήτες και δέχθηκαν ευχές για «Καλές δουλειές και πρόοδο».

Έπειτα απόλαυσαν εκλεκτά γλυκά κι αλμυρά κεράσματα, αναψυκτικά και χυμούς, συζητώντας στον εξωτερικό χώρο του κέντρου.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Ασλάνογλου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Βέροιας Κώστας Τσιλογιάννης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Τσιλογιάννης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας, η πρόεδρος και τα μέλη του "Έρασμου", η πρόεδρος και μέλη του συλλόγου "Εν σώματι υγιεί", εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, επαγγελματίες της πόλης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Χαραλαμπίδης κ.α.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους ιδιοκτήτες…

Ο Μπέκας Κωνσταντίνος του Πέτρου είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής, με μεταπτυχιακό MBA στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ και πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Επιπλέον, αυτός και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Μουρτζίλα, η οποία είναι φιλόλογος, πτυχιούχος του Ιστορικού Αρχαιολογικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βόλος),  με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και κάτοχος πιστοποίησης του προγράμματος της Εκπαίδευσης Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ, είναι ιδιοκτήτες του «Καρουζέλ Κδαπ» και διαθέτουν χρόνια εμπειρίας σε θέματα εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Ο Παπαδόπουλος Ευάγγελος του Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαιδευτική Διοίκηση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Νεάπολις Πάφου αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, κατέχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης νηπίων, παιδιών κι εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες και πενταετή προϋπηρεσία σε δομές ειδικής αγωγής διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ενηλίκων με αναπηρία.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69