tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου σε παιδικούς του δήμου Βέροιας

paidikos 25mart

Τo τμήμα προνηπίων παρουσίασε την Δευτέρα 23 Μαρτίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο χώρο του Παιδικού Σταθμού στον Προμηθέα μια υπέροχη εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821. Τα παιδιά έγιναν ηθοποιοί και αναπαράστησαν γεγονότα από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η ημέρα αυτή ήταν μια ακόμα ευκαιρία να αντιληφθούν τα παιδιά τα αγαθά της ειρήνης και την ανάγκη συναδέλφωσης των ανθρώπων και των λαών.

Κατάφεραν μέσα από την παιδικότητα και την αθωότητα που τα χαρακτηρίζει να ενθουσιάσουν τους θεατές και να προκαλέσουν μια διάχυτη συγκίνηση. Την οργάνωση και την γενική επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι παιδαγωγοί Προσχολικής Αγωγής Μαρία Μελιοπούλου και Δήμου Γεωργία μαζί με την αμέριστη συμπαράσταση των συναδέλφων τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η διευθύντρια του Ν.Π. κ. Γιαμουστάρη Αθανασία και η προϊστάμενη Χρυσάνη Ελένη.

paidikos 25mart2

Στον Γ' Παιδικό Σταθμό

Στα πλαίσια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821 ο Γ΄Παιδικός σταθμός του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας , πραγματοποίησε την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, στο κεντρικό ΚΑΠΗ Βέροιας , την επετειακή γιορτή , με σκοπό να τιμήσουν τα παιδιά την Εθνική μας γιορτή για τον αγώνα της απελευθέρωσης των Ελλήνων από τον Οθωμανικό ζυγό και τη χαρμόσυνη είδηση του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού τραγούδησαν και χόρεψαν με ρυθμό και ζωντάνια τραγούδια που τιμούν την πατρίδα μας.

Συγχαρητήρια σε όλους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της γιορτής , στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στη διοίκηση του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69