tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δωρεάν εξετάσεις Αγγλικών στην Βέροια… Τελευταίες θέσεις

Κλείστε την θέση σας ΑΜΕΣΑ για τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν στην Βέροια στις 10 Ιουλίου 2020 και απόκτησε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από το Ελληνικό Δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. και τον ιδιωτικό τομέα.

Ο Ακάδημος σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση,  σας δίνει την δυνατότητα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ να συμμετέχετε στις εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου Αγγλικών –TOEIC (επίπεδα πιστοποίησης γλωσσομάθειας: Β1, Β2 & C1).

https://akadimoskek.gr/xenes-glosses/dwrean-eksetaseis-agglikwn/

Δίνεται η δυνατότητα, σε όποιον επιθυμεί, να συμμετέχει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στις εξετάσεις και εφόσον το αποτέλεσμα των εξετάσεων είναι το επιθυμητό, τότε και μόνο τότε, καταβάλλεται το ποσό των 150 ευρώ για την έκδοση του Πτυχίου σας.

Εξασφαλίστε μια θέση εγκαίρως.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε στις εξετάσεις, σας αποστέλλεται link με υλικό που παρέχει η Ελληνοαμερικανική Ένωση για την προετοιμασία σας για τις εξετάσεις όπως past papers και λοιπό συμβουλευτικό υλικό.

Η ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στις εξετάσεις του TOEIC γίνεται δεκτή μονάχα σε όσους στο παρελθόν δεν έχουν επωφεληθεί της συγκεκριμένης προσφοράς σχετικά με τις εξετάσεις του TOEIC.

Πληροφορίες-Εγγραφές:

Τηλ. Επικοινωνίας: 2331120342

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://akadimoskek.gr/engrafi/

akadimos logo2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69